reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Przywołałam Cię dziś chyba tu hah a akurat nie mogłam się doczekać foty i relacji Twojej.
Jezuuuuu jaka ona jest piękna, bez kitu. Najładniejsze dziecko jakie widziałam i ta czuprynka i jaka malutka jest. Super wieści. A lekarz mówił coś ciekawego z rad dla Ciebie i dotyczące małej?

Jak Ty się czujesz?
Co Ty się jej pytasz jak się czuje. Nie widziałaś jak wyglądała 4 dni po porodzie? Księżna Kate przy niej wymięka☺☺☺

Ja patrzę [emoji14] to że jestem w ciąży, nie znaczy że mam wyglądać brzydko i czuć się niekomfortowo :) i w klapkach nie chodzę, chodzę w normalnych butach tak jak zawsze chodziłam, w sandałkach, balerinkach, trampkach, adidaskach [emoji14]
Ja w sobotę na rocznicę chrzestego mam zamiar iść w niższych szpilkach [emoji23][emoji16] plan jest[emoji16]

Tak :) jest jeszcze taka żółtawa ale w normie w piętek będziemy pobierać krew żeby sprawdzić poziom ale pediatra mówi że raczej już powinno być dobrze . W nocy się budzi tak po 4 razy no i ciągle pamperski trzeba bo szybko jej się czerwona robi pupcia. Mam porownanie to chłopiec siusiak jest łatwiejszy w pielęgnacji a dziewczynka dużo delikatniejsza . :)
Ja mojej małej chyba w pierwszym mcu to po jednym siku zmieniałam pampersa. Także szło jakieś 10-12 dziennie. Ale pupy nie miała w życiu odpażonej☺jedynie minimalne zaczerwienienie ale to już potem i sudocrem dawał radę od razu.

Teraz ja mam stres z pielęgnacją pieluszkową synka, musi mi położna wszystko powiedzieć co i jak żeby potem mały nie miał problemów z siusiakiem..

Jejuś jaka ona maleńka[emoji5] a jaka słodka[emoji5] do zacałowania. Dobrze , że nie widzimy się z naszymi dzieciami wszystkie razem bo byśmy te dzieci zacmokały i tylko by się traumy nabawiły[emoji5]

Ja chce już mojego Małego..
Ale wyobraź sobie ile miłości i czułości by dostały [emoji7]
Jak to mówią : wszystkie dzieci nasze [emoji23]

Ja mam dzisiaj jakieś zalamanie.. płakać mi sie chce, humor nie dopisuje, jak widzę te wszystkie piękne dzieciaczki to strasznie zazdroszczę ze już są przy mamach. Maz mnie denerwuje, nawet bez odżywania sie, wszystko dzisiaj jest na nie :/ dramat

reklama
Do góry