E
Ewka34
Gość
@klaudiaa975 zyjesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co Ty się jej pytasz jak się czuje. Nie widziałaś jak wyglądała 4 dni po porodzie? Księżna Kate przy niej wymięka☺☺☺Przywołałam Cię dziś chyba tu hah a akurat nie mogłam się doczekać foty i relacji Twojej.
Jezuuuuu jaka ona jest piękna, bez kitu. Najładniejsze dziecko jakie widziałam i ta czuprynka i jaka malutka jest. Super wieści. A lekarz mówił coś ciekawego z rad dla Ciebie i dotyczące małej?
Jak Ty się czujesz?
Ksiezna Kate "Rosemary" [emoji23]Co Ty się jej pytasz jak się czuje. Nie widziałaś jak wyglądała 4 dni po porodzie? Księżna Kate przy niej wymięka☺☺☺
Ja w sobotę na rocznicę chrzestego mam zamiar iść w niższych szpilkach [emoji23][emoji16] plan jest[emoji16]Ja patrzę [emoji14] to że jestem w ciąży, nie znaczy że mam wyglądać brzydko i czuć się niekomfortowo i w klapkach nie chodzę, chodzę w normalnych butach tak jak zawsze chodziłam, w sandałkach, balerinkach, trampkach, adidaskach [emoji14]
Ja mojej małej chyba w pierwszym mcu to po jednym siku zmieniałam pampersa. Także szło jakieś 10-12 dziennie. Ale pupy nie miała w życiu odpażonej☺jedynie minimalne zaczerwienienie ale to już potem i sudocrem dawał radę od razu.Tak jest jeszcze taka żółtawa ale w normie w piętek będziemy pobierać krew żeby sprawdzić poziom ale pediatra mówi że raczej już powinno być dobrze . W nocy się budzi tak po 4 razy no i ciągle pamperski trzeba bo szybko jej się czerwona robi pupcia. Mam porownanie to chłopiec siusiak jest łatwiejszy w pielęgnacji a dziewczynka dużo delikatniejsza .
Ale wyobraź sobie ile miłości i czułości by dostały [emoji7]Jejuś jaka ona maleńka[emoji5] a jaka słodka[emoji5] do zacałowania. Dobrze , że nie widzimy się z naszymi dzieciami wszystkie razem bo byśmy te dzieci zacmokały i tylko by się traumy nabawiły[emoji5]
Ja chce już mojego Małego..
Zazdroszcze Twojej corceMoja córka tak sobie radzi z upałami u babci
Zobacz załącznik 881418
Szczerze to ja jej też .Zazdroszcze Twojej corce