reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja mam dzisiaj jakieś zalamanie.. płakać mi sie chce, humor nie dopisuje, jak widzę te wszystkie piękne dzieciaczki to strasznie zazdroszczę ze już są przy mamach. Maz mnie denerwuje, nawet bez odżywania sie, wszystko dzisiaj jest na nie :/ dramat
Też jakas poddenerwowana chodzę. Dla Enno się oberwało nie wiem za co.... Jutro będzie lepszy dzień :*

reklama
Zobaczcie to.. chomik dzungalski corki spi pod kolowrotkiem..z reguly w domku spala,chyba jej goraco.. :D spi na plecach ❤
download_20180725_172002.jpg

Załączniki

• download_20180725_172002.jpg
    download_20180725_172002.jpg
    82,9 KB · Wyświetleń: 353
Witam nową mamę [emoji1] obecnie mieszkam w Limerick. Będę mieć w poniedziałek wizytę w szpitalu. Dobrze, że jesteś pod opieką. Syn trochę się babcią nacieszy [emoji846] sam szpital jest stary, za to położne i lekarze bardzo mili.Jaka ona jest śliczna [emoji7][emoji7] jeszcze trochę i już nie będzie taka żółta.Super pomysł z tym folderem [emoji846]

Ewka34 uwielbiam jaszczurki. Kiedyś miałam kameleona i żółwie stepowe.

Zanka to trochę się CC przyspieszy [emoji4]

Do mnie wczoraj przyszedł basen do porodu i będę w domu próbować porodu domowego. Sama jestem ciekawa jak to będzie wyglądać.

Ciekawe, która się zdecyduje rodzić w zaćmienie księżyca? [emoji16] Klaudia, może Twoja Alicja się zdecyduje? [emoji6]
Wow widziałam takie porody na YouTube i chyba wolę na łóżku szpitalnym jednak. Ale jakaś położna będzie z Tobą w domu?

reklama
Do góry