Gienio
Fanka BB :)
RAJUŚKU JAK SUPERRR!!! Oj też bym tam weszła i posiedziałaMoja córka tak sobie radzi z upałami u babci
Zobacz załącznik 881418
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
RAJUŚKU JAK SUPERRR!!! Oj też bym tam weszła i posiedziałaMoja córka tak sobie radzi z upałami u babci
Zobacz załącznik 881418
Już nie długo! Głowa do góry :-*Ja mam dzisiaj jakieś zalamanie.. płakać mi sie chce, humor nie dopisuje, jak widzę te wszystkie piękne dzieciaczki to strasznie zazdroszczę ze już są przy mamach. Maz mnie denerwuje, nawet bez odżywania sie, wszystko dzisiaj jest na nie :/ dramat
Ja patrzę [emoji14] to że jestem w ciąży, nie znaczy że mam wyglądać brzydko i czuć się niekomfortowo i w klapkach nie chodzę, chodzę w normalnych butach tak jak zawsze chodziłam, w sandałkach, balerinkach, trampkach, adidaskach [emoji14]
U mnie pediatra do domu przyjedzie. Z córką była chyba 2 razy bo mała zażółkła już w domu. Do przychodni jechałam dopiero na pierwsze szczepieniaPrawidłowo to tydzień po wyjściu ze szpitala powinnyśmy iść na kontrolę ale ze względu że jest jeszcze żółta to musieliśmy wcześniej .
Ja już dzisiaj 3 razy prysznic brałam bo umieram a nigdzie wychodzić nie muszę. Mąż zawiózł i odbierze córkę z przedszkola liczę na deszcz co go zapowiadali e nic z tego chyba. W nocy widziałam ma być 20 st także też gorąco.
Jeśli kiedykolwiek będę się decydowała na 3 dziecko to celuje w zimę
Hah no tak takCo Ty się jej pytasz jak się czuje. Nie widziałaś jak wyglądała 4 dni po porodzie? Księżna Kate przy niej wymięka[emoji5][emoji5][emoji5]
Ja w sobotę na rocznicę chrzestego mam zamiar iść w niższych szpilkach [emoji23][emoji16] plan jest[emoji16]
Jutro będzie lepszy dzień :*Ja mam dzisiaj jakieś zalamanie.. płakać mi sie chce, humor nie dopisuje, jak widzę te wszystkie piękne dzieciaczki to strasznie zazdroszczę ze już są przy mamach. Maz mnie denerwuje, nawet bez odżywania sie, wszystko dzisiaj jest na nie :/ dramat
Zgrabny ten brzuszek masz i ładna sukienka smacznego i udanego wieczoruA u mnie mój wrócił po pracy i po 15 minutach nagle czuje, ze taki zapach deszczu z dworu i rozpadało się trochę [emoji5] cudownie, może będzie chociaż trochę chłodniejsze powietrze.
Robi myju, goli się i jedziemy na obiecany obiadek za miasto. Ja od rana nic nie zrobiłam, nagle osłabienie i miałam się ładnie wymalować i dupa.
I już nie mam co ubierać, serio. Tylko pare sukienek i kombinezon który i tak mnie ciśnie gumka. Także tak jedziemy na obiadek [emoji5]
A twarz lepiej nie pokazywać hah, włosy czesane co 1,5 dnia, masakra xd tak się zapuscilam Zobacz załącznik 881390
Mąż mi pomaga zapinać/wiązać buty [emoji16] a jak jestem sama to na siedząco to robię. Nie lubię klapek, takie buty zostawiam na plażę i basen [emoji16]Jak kto lubi, ja nie mówię, ze chodzę po ulicy jak wiesniara po prostu ostatnio wyjście z psem mi robi duży problem i wysiłek i czuje ze w każdej chwili może się zacząć dlatego nie przykładam tak wielkiej uwagi do stroju a klapki akurat to najlepsze wyjście dla mnie, bo nie wyobrażam sobie z +18 kg obciążeniem schylać i narażać kręgosłup ale to wiadomo jak kto już lubi i się czuje.