reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
I tak w ogóle to dzień dobry :) my nadal z dziewuszka nasza w dwupaku, spie jak zabita jak zwykle hah.

Teraz wstanę, idę z pieskiem na spacerek, już po 5 tez był z moim, później prysznic, zejdę do warzywnego po owoce jakieś i do apteki po kubeczek na mocz i jutro pójdę już oddać ostatnie siczku i krew.

Później poprasuję, poscieram kurze, odpocznę, może się umaluje ładnie skoro mój nas zabiera dziś do fajnej restauracji na obiadek skoro dziś wypłata heh :D
A jutro może wezmę się za sprzątanie lodówki w środku. Po obiadku wracamy i tak 18-20 sprzątamy mieszkanko wspólnie i luz.

Takie moje plany, także znowu dziś zleci :D no i może seksik, bo tak mi ten mój naobiecywał a się droczy cholera jedna, a miał mi pomoc z wołaniem Kornelii na świat hah :D

Hyhyhu moja tez juz tyle tyg jest nisko glowka [emoji23]

Bo one podobne charakterki widzę mają :D

Wczoraj dzwonila położna co słuchac, jak się czuje. Umowilysmy się na po 19 żebym podeszła do szpitala bo ma dyżur. Zbada tętno malutkiej :) później może w niedzielę przed szpitalem. Bo jednak te ruchy są tak słabe i jest ich tak mało że ciągle się martwię. Tyle , że na ktg wychodzą więc nie panikuje.

Bo one podobne charakterki widzę mają :D

Wczoraj dzwonila położna co słuchac, jak się czuje. Umowilysmy się na po 19 żebym podeszła do szpitala bo ma dyżur. Zbada tętno malutkiej :) później może w niedzielę przed szpitalem. Bo jednak te ruchy są tak słabe i jest ich tak mało że ciągle się martwię. Tyle , że na ktg wychodzą więc nie panikuje.
Oj charakterne beda [emoji23] dobrze ze masz taka polozna ;)

reklama
Do góry