To jedno i to samo [emoji23]To ja mam dzis 38+7 czy 39+0?
reklama
E
Ewka34
Gość
Hyhyhyhy tak? [emoji23][emoji23][emoji23] czyli oficjalnie zaczelam 39tydzTo jedno i to samo [emoji23]
Tak bo czy z 38+7 czy 39+0 jutro i tak będziesz miała 39+1 [emoji14]Hyhyhyhy tak? [emoji23][emoji23][emoji23] czyli oficjalnie zaczelam 39tydz
Maljan
Fanka BB :)
Ty masz dzisiaj 39 chyba, bo ja mam 38+6 [emoji16]To ja mam dzis 38+7 czy 39+0?
U gory w kuchni sprzatalam jak malowalismy i odswiezalismy kuchnie
miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
I tak w ogóle to dzień dobry my nadal z dziewuszka nasza w dwupaku, spie jak zabita jak zwykle hah.
Teraz wstanę, idę z pieskiem na spacerek, już po 5 tez był z moim, później prysznic, zejdę do warzywnego po owoce jakieś i do apteki po kubeczek na mocz i jutro pójdę już oddać ostatnie siczku i krew.
Później poprasuję, poscieram kurze, odpocznę, może się umaluje ładnie skoro mój nas zabiera dziś do fajnej restauracji na obiadek skoro dziś wypłata heh
A jutro może wezmę się za sprzątanie lodówki w środku. Po obiadku wracamy i tak 18-20 sprzątamy mieszkanko wspólnie i luz.
Takie moje plany, także znowu dziś zleci no i może seksik, bo tak mi ten mój naobiecywał a się droczy cholera jedna, a miał mi pomoc z wołaniem Kornelii na świat hah
Teraz wstanę, idę z pieskiem na spacerek, już po 5 tez był z moim, później prysznic, zejdę do warzywnego po owoce jakieś i do apteki po kubeczek na mocz i jutro pójdę już oddać ostatnie siczku i krew.
Później poprasuję, poscieram kurze, odpocznę, może się umaluje ładnie skoro mój nas zabiera dziś do fajnej restauracji na obiadek skoro dziś wypłata heh
A jutro może wezmę się za sprzątanie lodówki w środku. Po obiadku wracamy i tak 18-20 sprzątamy mieszkanko wspólnie i luz.
Takie moje plany, także znowu dziś zleci no i może seksik, bo tak mi ten mój naobiecywał a się droczy cholera jedna, a miał mi pomoc z wołaniem Kornelii na świat hah
E
Ewka34
Gość
Chyba,nie? myslalam ze to sie do 7 liczyTy masz dzisiaj 39 chyba, bo ja mam 38+6 [emoji16]
E
Ewka34
Gość
A to spoko [emoji23][emoji23]Tak bo czy z 38+7 czy 39+0 jutro i tak będziesz miała 39+1 [emoji14]
G
gosc12
Gość
Hyhyhu moja tez juz tyle tyg jest nisko glowka [emoji23]
Bo one podobne charakterki widzę mają
Wczoraj dzwonila położna co słuchac, jak się czuje. Umowilysmy się na po 19 żebym podeszła do szpitala bo ma dyżur. Zbada tętno malutkiej później może w niedzielę przed szpitalem. Bo jednak te ruchy są tak słabe i jest ich tak mało że ciągle się martwię. Tyle , że na ktg wychodzą więc nie panikuje.
E
Ewka34
Gość
Oj charakterne beda [emoji23] dobrze ze masz taka poloznaBo one podobne charakterki widzę mają
Wczoraj dzwonila położna co słuchac, jak się czuje. Umowilysmy się na po 19 żebym podeszła do szpitala bo ma dyżur. Zbada tętno malutkiej później może w niedzielę przed szpitalem. Bo jednak te ruchy są tak słabe i jest ich tak mało że ciągle się martwię. Tyle , że na ktg wychodzą więc nie panikuje.
reklama
G
gosc12
Gość
Bardzo wporzadku kobieta. Aż się zdziwiłam , że zadzwoniła. Uspokoiła, pogadała. Jak jest jakiś problem to mogę dzwonić w środku nocy, co się jeszcze nie wydarzyło na szczęścieOj charakterne beda [emoji23] dobrze ze masz taka polozna