miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
I dziękuję dziewczyny za wsparcie. Jesteście nie zastąpione [emoji9]
[emoji5][emoji847]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I dziękuję dziewczyny za wsparcie. Jesteście nie zastąpione [emoji9]
U Ciebie Przynajmiej burze, u nas po 35 i zero deszczu, rozpłynę się chyba ja już nie wiem co ze sobą zrobic...
Ja to wszystko rozumiem Jednak bez rat na głowie będzie Wam się żyło lepiej. A wszystko co potrzebujecie kupicie bez kredytu tylko nie od reki, ale przecież nie od razu Rzym zbudowano Napewno się wszystko poukłada.
Haha nie wysłałam, no bo nie jest jeszcze gotowy tzn muszę poukładać tam wszystko, na materac do łóżeczka jeszcze czekam, nie ma rolety ani firanki, takie niby głupoty zostały ale jeszcze
Hyhyhy nie no kazdy fajnie gdyby to bylo 27 bo to dzien urodzin mojego śp.taty ❤ chyba wtedy uwierzylabym ze nademna czuwa chociaz wiem ze tak jestKażdy dzień dobry haha [emoji16] a 27 pełnia [emoji16]
Mnie się dłuuuuży, wcale szybko nie zleciało [emoji16] Ciąża trwa za długo [emoji16]
Luiza gratulacje [emoji846] śliczne dziewczynki [emoji7] jak na bliźniaki, to super wagę miały. Pięknie sobie dajesz radę z małymi brzdącami.
Katinails dobrze by było jeszcze jakiś czas w dwupaku pochodzić. Maja jeszcze trochę podrośnie [emoji5]
Zanka to dobrze, że skurcze się wyciszyły. Zawsze lepiej mieć ciążę donoszoną [emoji846]
Rzeczywiście u Was niezłe upały. U nas dziś 21 stopni.
Hej
Przegielam wczoraj z tym sparzataniem,w zasadzie z oknami.. mam zakwasy na brzuchu i wieczorem chodzic nie moglam,tak mnie rwal krzyz..
U mnie spokoj i cisza.. mala od czasu do czasu sie powierci.. jutro wizyta u ginka to zobaczymy.. nie wiem tylko czy mam dzis zadzwonic i powiedziec ze bede, czy jutro rano.. jutro bede miec 39+1
U mnie tez goraco i parno..
Luiza maluchy przeslodkie
Chyba mnie coś ominęło przez dwa dni choć podczytuję Was każdego dnia.
U Was objaw za objawem a u mnie nic. Tylko twardnienie brzucha.
Zostało mi półtora tygodnia. Pewnie wszystko uderzy na raz jak co do czego przyjdzie.
Dziś wizyta i idę po wyniki krwi bo walczę z żelazem ciągle.
W kuj-pom upał okropny a ja gotuję się w bloku od południowej strony :/
Wy się też tak pocie? Jejku ja wieczorem prysznic, rano prysznic a czasem i bywa że w ciągu dnia jeszcze.
Miłego dnia Laski
Dzień dobry. U nas też gorąco od rana jest juz 29st a to dopiero 10.00 ciekawe co będzie później.
Mamy dziś w planie jechać nad morze poopalać się jak m wróci z pracy ok 14ej bo jeszcze się w tym roku nie opalala tylko spacery nad morzem były.
Miłego dnia dziewczynki
To ja mam dzis 38+7 czy 39+0?Ja tak samo miałam po tym generalnym sprzątaniu wtedy w weekend to mnie później tak noga ciągnęła od góry do kolana od wyskakiwania na meble kuchenne i ścierania tam u góry, później ledwo chodziłam xd
No to już tuż tuż :3 my dzis 38+4 [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️