reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja to wszystko rozumiem :) Jednak bez rat na głowie będzie Wam się żyło lepiej. A wszystko co potrzebujecie kupicie bez kredytu tylko nie od reki, ale przecież nie od razu Rzym zbudowano ;) Napewno się wszystko poukłada.
Haha nie wysłałam, no bo nie jest jeszcze gotowy :p tzn muszę poukładać tam wszystko, na materac do łóżeczka jeszcze czekam, nie ma rolety ani firanki, takie niby głupoty zostały ale jeszcze :p

Takie najważniejsze te glupoty :D dodatki dużo daja :)

Mnie się dłuuuuży, wcale szybko nie zleciało [emoji16] Ciąża trwa za długo [emoji16]

Mi właśnie szybciutko leci i ta końcówka tez w miarę, choć nie ukrywam, że mogłaby już na weekend wyjść albo teraz na dniach hah. Chociaż na dzis, jutro i piątek mamy jakieś tam plany to wiem, że następne 3 dni zleca jak z bicza. Przy moim wstawaniu o 9-10 to już w ogóle i jak mój ma na rano do 14:30 to super :)

Luiza gratulacje [emoji846] śliczne dziewczynki [emoji7] jak na bliźniaki, to super wagę miały. Pięknie sobie dajesz radę z małymi brzdącami.

Katinails dobrze by było jeszcze jakiś czas w dwupaku pochodzić. Maja jeszcze trochę podrośnie [emoji5]

Zanka to dobrze, że skurcze się wyciszyły. Zawsze lepiej mieć ciążę donoszoną [emoji846]

Rzeczywiście u Was niezłe upały. U nas dziś 21 stopni.

Ale zazdroszczę ;( tyle to u nas jest w nocy jak jest dobrze [emoji57]

Hej :)

Przegielam wczoraj z tym sparzataniem,w zasadzie z oknami.. mam zakwasy na brzuchu :eek: i wieczorem chodzic nie moglam,tak mnie rwal krzyz.. :sorry:
U mnie spokoj i cisza.. mala od czasu do czasu sie powierci.. jutro wizyta u ginka to zobaczymy.. nie wiem tylko czy mam dzis zadzwonic i powiedziec ze bede, czy jutro rano.. :sorry2: jutro bede miec 39+1 ;)
U mnie tez goraco i parno..

Ja tak samo miałam po tym generalnym sprzątaniu wtedy w weekend to mnie później tak noga ciągnęła od góry do kolana od wyskakiwania na meble kuchenne i ścierania tam u góry, później ledwo chodziłam xd

No to już tuż tuż :3 my dzis 38+4 [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Luiza maluchy przeslodkie :):)

Chyba mnie coś ominęło przez dwa dni choć podczytuję Was każdego dnia.

U Was objaw za objawem a u mnie nic. Tylko twardnienie brzucha.
Zostało mi półtora tygodnia. Pewnie wszystko uderzy na raz jak co do czego przyjdzie.
Dziś wizyta i idę po wyniki krwi bo walczę z żelazem ciągle.
W kuj-pom upał okropny a ja gotuję się w bloku od południowej strony :/
Wy się też tak pocie? Jejku ja wieczorem prysznic, rano prysznic a czasem i bywa że w ciągu dnia jeszcze.
Miłego dnia Laski

Nie martw się. U mnie tez prawie w ogóle brak objawów oprócz obniżonego już sporo brzuszka od 2-3 tyg, czasami coś tam mnie zaboli i zakłuje, ale ja chyba nie uznaje wtedy tego za jakaś katastrofę i nawet nie zdaje sobie sprawy, ze to mogą być te przygotowania i ze coś mi się może coraz bardziej obniżać i rozwierac np. No i częste siku i mam czasami na majtach biały śluz i tyle :D także mnie jak złapie to pewnei tez z torpedy xd

Dzień dobry. U nas też gorąco od rana jest juz 29st a to dopiero 10.00 ciekawe co będzie później.
Mamy dziś w planie jechać nad morze poopalać się jak m wróci z pracy ok 14ej bo jeszcze się w tym roku nie opalala tylko spacery nad morzem były.
Miłego dnia dziewczynki

Ale zazdroszczę :) ja byłam ten miesiąc temu na te 5 dni z moim w Pustkowie i to tak zleciało od tego czasu i nie czuje jakbym gdziekolwiek w tym roku była na wczasach ;( ale nadrobimy jak mała się urodzi :)

I Tobie również miłego :)

reklama
Ja tak samo miałam po tym generalnym sprzątaniu wtedy w weekend to mnie później tak noga ciągnęła od góry do kolana od wyskakiwania na meble kuchenne i ścierania tam u góry, później ledwo chodziłam xd

No to już tuż tuż :3 my dzis 38+4 [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
To ja mam dzis 38+7 czy 39+0?
U gory w kuchni sprzatalam jak malowalismy i odswiezalismy kuchnie ;)

Do góry