reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

2 poród właśnie nie wiem o co jej chodziło z tym cc. Ona poprostu nic nie kojarzy...chodziło jak o pobranie tego wymazu na paciorkowce ze niby jak jest cc to nie ma potrzeby go robić. Inni lekarze wcześniej przed zajściem doradzali mi wywołanie w 38 tc.A ona nie ma opinii...Idę w czwartek do szpitala więc może tam jacyś konkretni ludzie coś powiedzą.
To czekamy na wiadomości :-*

reklama
@Luiza. RAJUSKU,ale super,że dziewczynki już z Tobą i ,ze takie zdrowe i duże. Trzymaj się dzielnie. Czy panienki z wyglądu są identyczne ,czy różne?

@zanka200389 coś się jednak rozkręca, bardzo mocno trzymam kciuki,bo jeśli skurcze na 100,to chyba wyciszanie niewiele daje?

@klaudiaa975 te kilka tygodni szybciutko minie i będziecie znowu razem całą rodziną, takie sytuacje zdarzają się . A teraz fajnie,jakby ktoś inny z rodziny bliski był z tobą przy porodzie i potem już po.

Ja dziś po pierwszym KTG. Dziecko przez pół badania chyba spało :) Potem zaczęły się jakieś poj skurcze do 50 i jeden 105,ale to raczej od ruszania się małej. Lekarz obejrzał wyniki powiedział,że ładny zapis. Kolejny za tydzień a jutro mam ostatnią wizytę u mojej ginekolog prowadzącej ciążę-zleci mi badania, pobierze pewnie wymaz i może poda dł szyjki.

Niestety przegapimy.. ale dziecko dwutygodniowe to i tak jeszcze kruszynka więc nie wyobrażam sobie jego miny jak przyjedzie na wolne a córeczka już będzie w łóżeczku [emoji173]️ gorzej będzie mu później wrócić do pracy znowu a nam rozstać się z nim , eh .. czemu to życie takie ciężkie :/
A może Mała się jeszcze urodzi do tego poniedziałku :*

reklama
Do góry