Super, że doszliście do jakiegoś już konkretnego porozumienia i ze facet Twój w końcu coś po ludzki przemówił i z uczuciem większym niż wcześniej. Wiesz, mi się wydaje, że faceci są troszkę jeśli chodzi o psychikę i uczucia, emocje do tylu za nami i to bardzo.. i może stąd wynikają później takie różnice zdań i sytuacje jak to każda z nas ma w związku, małżeństwie itd. Im trzeba wszystko na tacy podać, powiedzieć wprost, być milusie zawsze itd..
super, że powiedział o inicjatywie tego, ze będzie próbował, wiec widać kochana, xd darzy Ciebei uczuciem i może po prostu przyjście na świat nowego członka rodziny tak go znieruchomilo, ze aż nie był sobą? Mi się tak wydaje. Będzie wszystko dobrze, grunt to rozmawiać dużo, bez nerwów, nie wyrzucać do siebie prenetsji tylko właśnie być dla siebie przyjaciói dobrymi i będzie o wiele lepiej. U mnie tak to wyglada teraz i mniej się kłócimy, po prostu zauważyłam co robiłam ja źle i tak mój reagował tez. Był atakowany orzeźwienie psychicznie i często moje zdania do niego były pretensjami itd. A teraz od środy jest już super
Także trzymam za Was kciuki, bo wszystko będzie na pewno dobrze