reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja raz w kupowałam takie usg, bo Marta chciała zobaczyć dzidziusia. Wczesniej się mnie pytali czy chce wykupić pakiet na usg na każdej wizycie za 110 euro. W pierwszej ciąży miałam tak samo, ale inne miasto.
U mnie pakiet 5 kosztuje 100€ i wykupiliśmy to w 25 tyg, powiedziała za powinno wystarczyć do konca, bo jeszcze jedno było refundowane. A jednorazowe tez 30€.

reklama
Ogólnie dobrze. Trochę ciągnie tu i tam, bolą plecy jak trochę dłużej np. Przy zlewie postoje. Do tego u nas upały. W tym tyg. Ma być ponad 34 stopni. Jutro mam wizytę u położnej i ciekawa jestem co mi powie.
Mam trochę zmartwienia, bo Marta jest poddenerwowana. Jest daleko od nas, a bardzo przeżywa przyjście na świat brata. O niczym innym nie myśli, tylko o tym czy Leonardo się już urodził. Nie myślałam, że będzie to tak przeżywać. Zawsze jak była u teściowej, to nawet nie chciała ze mną przez tel rozmawiać. Odpoczywała od nas, a teraz strasznie tęskni i nie może doczekać się braciszka...
Nie martw sie, moja ma 14 lat i tez przeżywa ;) naklonilam ja zeby w weekend jechala do babci,a ona ze sobie nie poradze sama.. mowie jej ze sobie poradze,a ona ma wakacje i nie moze sie mna caly czas zajmowac ;) i martwo sie ze mala nie pozna jej glosu.. mowie jej ze to nie mozliwe zeby nie poznala ;) dzieci chyba juz tak maja ;)

Mam takie pytanie, głupie bardzo [emoji23]
Ale przez te tygodnie, skończone nie skończone , zaczęte itp. już zgłupiałam. :D
Leciała teraz reklama stoperanu i pisało , że od 6ego roku życia. Czyli jak dziecko będzie po urodzinach, po skonczonym 5ym roku życia i będzie mu leciał 6 rok czy dopiero po 6 urodzinach ?[emoji23]
Po skończeniu 6 lat. Po 6 urodzinach

reklama
Do góry