reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja raz w kupowałam takie usg, bo Marta chciała zobaczyć dzidziusia. Wczesniej się mnie pytali czy chce wykupić pakiet na usg na każdej wizycie za 110 euro. W pierwszej ciąży miałam tak samo, ale inne miasto.
U mnie pakiet 5 kosztuje 100€ i wykupiliśmy to w 25 tyg, powiedziała za powinno wystarczyć do konca, bo jeszcze jedno było refundowane. A jednorazowe tez 30€.

reklama
Ogólnie dobrze. Trochę ciągnie tu i tam, bolą plecy jak trochę dłużej np. Przy zlewie postoje. Do tego u nas upały. W tym tyg. Ma być ponad 34 stopni. Jutro mam wizytę u położnej i ciekawa jestem co mi powie.
Mam trochę zmartwienia, bo Marta jest poddenerwowana. Jest daleko od nas, a bardzo przeżywa przyjście na świat brata. O niczym innym nie myśli, tylko o tym czy Leonardo się już urodził. Nie myślałam, że będzie to tak przeżywać. Zawsze jak była u teściowej, to nawet nie chciała ze mną przez tel rozmawiać. Odpoczywała od nas, a teraz strasznie tęskni i nie może doczekać się braciszka...
Nie martw sie, moja ma 14 lat i tez przeżywa ;) naklonilam ja zeby w weekend jechala do babci,a ona ze sobie nie poradze sama.. mowie jej ze sobie poradze,a ona ma wakacje i nie moze sie mna caly czas zajmowac ;) i martwo sie ze mala nie pozna jej glosu.. mowie jej ze to nie mozliwe zeby nie poznala ;) dzieci chyba juz tak maja ;)

Mam takie pytanie, głupie bardzo [emoji23]
Ale przez te tygodnie, skończone nie skończone , zaczęte itp. już zgłupiałam. :D
Leciała teraz reklama stoperanu i pisało , że od 6ego roku życia. Czyli jak dziecko będzie po urodzinach, po skonczonym 5ym roku życia i będzie mu leciał 6 rok czy dopiero po 6 urodzinach ?[emoji23]
Po skończeniu 6 lat. Po 6 urodzinach

reklama
Do góry