G
gosc12
Gość
Już nie ma sensuJak ja byłam na ktg to położna kazała mi się nie kręcić i nie śmiać. Więc chyba wszystkie takie ruchy zaburzają obraz. Ja bym powiedziała na twoim miejscu o tym, że smarkałaś [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już nie ma sensuJak ja byłam na ktg to położna kazała mi się nie kręcić i nie śmiać. Więc chyba wszystkie takie ruchy zaburzają obraz. Ja bym powiedziała na twoim miejscu o tym, że smarkałaś [emoji16]
To nic na to nie poradzisz. polska służba zdrowia kulejeU nas w szpitalu i tak nie ma sal jednoosobowych [emoji16]
Fajnie, że idziesz do domu i trochę ze swoim facetem spędzisz czasuWychodzę dzisiaj tyle , że pół godziny nie mogę się do nikogo z domu dodzwonić [emoji16] jak bym rodzić zaczela to by nawet nie wiedzieli..... W przyszłym tygodniu mam się położyć spowrotem na wywołanie
Mój niestety rak a tak chciałam żeby był jak mamusia lewDziewczynki, które jeszcze niw urodziły: już wszystkie nasze dzieci będą lewkami, a nie rakami [emoji16] No chyba, że ktoś czeka na pannę [emoji16][emoji16][emoji16]
U mnie jest identycznie. Podłogi skrzypią, stare deski, sala w sali , też jest brzydko ale opieka spoko i 3 stopień jak u CiebieU nas też [emoji23]ale ciuuuul [emoji23]jakoś tak przy poprzednim porodzie mi to nie przeszkadzało. Szpital to szpital. U nas wygląda jak za czasów PRL. Przydałby się remont. Ale dla mnie najbardziej liczy się to że tam super specjaliści i opieka. Trzeci stopień referencyjnosci.
A ja jestem Gloria z MadagaskaruWczoraj leciał w tv film "uwolnić orkę" i mój mąż stwierdził, że w końcu się upodobniłam do postaci z ulubionego filmu z dzieciństwa[emoji23][emoji23][emoji23][emoji16]
Nie no, nie przeszkadza mi tak bardzo brak sali jednoosobowej gdyby mi na tym mega zależało, to bym szukała szpitala pod tym kątem, bo u nas w okolicy szpitali jest masa do wyboruTo nic na to nie poradzisz. polska służba zdrowia kuleje
Fajnie, że idziesz do domu i trochę ze swoim facetem spędzisz czasu
Też uroczo[emoji16][emoji16][emoji16]Zobacz załącznik 880500
A ja jestem Gloria z Madagaskaru
No mi juz przestało byc wesoło odkąd waga przekroczyła magiczny progHaha[emoji16] przynajmniej jest wesoło[emoji16]