reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
U nas w szpitalu i tak nie ma sal jednoosobowych [emoji16]
To nic na to nie poradzisz.:( polska służba zdrowia kuleje

Wychodzę dzisiaj tyle , że pół godziny nie mogę się do nikogo z domu dodzwonić [emoji16] jak bym rodzić zaczela to by nawet nie wiedzieli..... W przyszłym tygodniu mam się położyć spowrotem na wywołanie :)
Fajnie, że idziesz do domu i trochę ze swoim facetem spędzisz czasu

U nas też [emoji23]ale ciuuuul [emoji23]jakoś tak przy poprzednim porodzie mi to nie przeszkadzało. Szpital to szpital. U nas wygląda jak za czasów PRL. Przydałby się remont. Ale dla mnie najbardziej liczy się to że tam super specjaliści i opieka. Trzeci stopień referencyjnosci.
U mnie jest identycznie. Podłogi skrzypią, stare deski, sala w sali , też jest brzydko ale opieka spoko i 3 stopień jak u Ciebie :)

E4490CE9-B4CC-485F-854A-1A59BE57D6E4.jpeg
Wczoraj leciał w tv film "uwolnić orkę" i mój mąż stwierdził, że w końcu się upodobniłam do postaci z ulubionego filmu z dzieciństwa[emoji23][emoji23][emoji23][emoji16]
A ja jestem Gloria z Madagaskaru :)

Załączniki

• E4490CE9-B4CC-485F-854A-1A59BE57D6E4.jpeg
    E4490CE9-B4CC-485F-854A-1A59BE57D6E4.jpeg
    76,5 KB · Wyświetleń: 338
To nic na to nie poradzisz.:( polska służba zdrowia kuleje

Fajnie, że idziesz do domu i trochę ze swoim facetem spędzisz czasu
Nie no, nie przeszkadza mi tak bardzo brak sali jednoosobowej :) gdyby mi na tym mega zależało, to bym szukała szpitala pod tym kątem, bo u nas w okolicy szpitali jest masa do wyboru :)

Dzień dobry

Ja mam problemy, żeby usnąć. Normalnie się jasno zaczyna robić, a ja jeszcze nie śpię. Jest mi za gorąco plus mały naciska mi na pęcherz. Jak położę się na jeden bok to zaczyna się z tej strony wypycha, jak na drugi bok to wypycha się z drugiej strony.Na plecach nie umiem spać. Dzisiaj w końcu polłożyłam się na kanapie przy otwartym balkonie i jakoś usnęłam.

@Gienio może spróbuj pastylkę z solą morska na te gardło. U mnie się sprawdziły.

@Ankan trzymam kciuki za dzisiejsze wyjście! U nas też jest możliwość takiej sali, ale w naszym wypadku odpada, bo maz musiał by być z nami, a będzie musiał zostać z Martą w domu. Jedynie będzie ze mna przy porodzie.

@KatiNail powodzenia przy ustaleniu warunków. Mój mąż właśnie pojechał do lekarza, a po ma rozmowę ze starym szefem.

@klaudiaa975 mialam nadzieję, że jednak coś się rozkręci i wyjdziesz już z Alicją. Uparta dziewczynka ;). Ja po porodzie z Martą musiałam być operowana i też przed operacja nie mogłam się do nikogo dodzwonić. Ani do Enno, ani mojej mamy, na stacjonarny tez nie. Z tych emocji tak mocno pozasypiali .

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry