reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Bylam wczoraj na sesji w lesie. Siostra mi robila fotki. Uswiadomilam sobie, ze wygladam jak walen i nie wiem czy chce takie zdjecia ;)
Poza tym rozmawialam z mama i mówiła, ze tylko jeden na trzy porody miala w terminie-mnie. Reszta przenoszona. Poza tym ani razu jej wody nie odeszly. Oby to nie byly geny :D

reklama
Nie właśnie nic takiego nie kojarzę z bliźniakami . Wydaje mi sie , ze u mnie to kaszel ma wpływ i to co jem , czesto po kawie z mlekiem musze natychmiast lecieć do wc - mino , ze mleko bez laktozy używam . Ostatnio tez bardzo mnie wysypało na twarzy z tydzień temu - podskórne krostki .
Po kawie to norma [emoji23] też tak mam jak rano kawę wypije :D zaraz jest kibelek :D
Więc nie tyle mleko co sama kawa może Ci tak pobudzać jelita :*

Wychodzę dzisiaj tyle , że pół godziny nie mogę się do nikogo z domu dodzwonić [emoji16] jak bym rodzić zaczela to by nawet nie wiedzieli..... W przyszłym tygodniu mam się położyć spowrotem na wywołanie :)
Czyli jak przyjdziesz nastepnym razem to od razu wywoluja? To chyba dobrze, ze tak szybko? :) chociaz juz sie pogubilam w ktorym tygodniu jestes :D

Bylam wczoraj na sesji w lesie. Siostra mi robila fotki. Uswiadomilam sobie, ze wygladam jak walen i nie wiem czy chce takie zdjecia ;)
Poza tym rozmawialam z mama i mówiła, ze tylko jeden na trzy porody miala w terminie-mnie. Reszta przenoszona. Poza tym ani razu jej wody nie odeszly. Oby to nie byly geny :D
Wczoraj leciał w tv film "uwolnić orkę" i mój mąż stwierdził, że w końcu się upodobniłam do postaci z ulubionego filmu z dzieciństwa[emoji23][emoji23][emoji23][emoji16]

reklama
Do góry