reklama
miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Oj bardzo byśmy chcieli dziś juz wyjść do domku. Za chwilę przyjdą pobrać Małemu krew i sprawdza poziom bilirubiny. Wtedy będzie decyzja czy wychodzimy. Ale wypisy dopiero po 13
Kurcze ciekawe od czego to zależy. Bo jak mówisz, że u dentysty bez znieczulenia to masz dobry próg bólu. Może od metody szycia ?
A tak poza tym dziewczyny polecam pokój jednoosobowy. W moim przypadku nie wyobrażam sobie leżeć na wspólnej sali. Dzięki jedynce mieliśmy intymność. Mój byl od rana do wieczora i wspolnie mogliśmy zajmować się dzieckiem. Tym bardziej jak dziś mija tydzień od porodu. Może gdybym była tu dwa dni to by mi było obojętne a po takim czasie doceniam jedynkę no i plus bo mały miał lampy że mną w pokoju i mogłam go pilnować. Jedyny minus, to że ja mam oczy naświetlone ale minie po dwóch dniach.
To super, ze będziecie dziś wychodzić trzymamy kciuki.
Ja tez tak uważam z góry, ze sala jednoosobowa to duży plus i komfort i się cieszę, ze tak będę miała tam w szpitalu [emoji5]
miloscwczasachpopkultury
Fajnie , że będziesz miała tyle czasu męża przy sobie [emoji173]️
Tak, 37+1 to cisza ciąża donoszona
Oj też miałam głupie sny, właśnie dziewczyna z sali mówi, że chyba koszmary miałam bo się tak zadarlam , że na równe nogi stanęła [emoji23]
Śniło mi się też nad ranem , że mojej mamie wody odeszły i jedziemy do szpitala i bałam się , że będzie mi ruszać ubranka z komody [emoji23]
Jestem pod ktg. I kolejny raz uważam , że jest to sprzęt do d. Skurcze normalnie się piszą od 10-40
A jak wydmuchalam nos to 40-70 i teraz nie wiem, czy im to mówić , że to ja zaburzylam wynik przez przypadek ?
Ale to dlatego, ze na skurcze tez wpływa przepona i oddychanie, to normalne. Przecież jak np przed porodem się dostaje znieczulenie to właśnie na przeponę te Zzo czy jakoś tak. Serio
miloscwczasachpopkultury
Ale mi dziś od rana niedobrze [emoji29] zbiera mi się na wymioty .
A zjadlam śniadanie bo myślałam że to z głodu
Może się oczyszczacz? Ja w tamtym tyg miałam 2 razy chęć na wymioty, a ogólnie wc to odwiedzam z 4 razy dziennie jeśli chodzi o nr 2 xd
miloscwczasachpopkultury
A ja wczoraj wieczorkiem poprzytulalam się z moim, ale jak widać narazie skutków brak, bo jestem nadal w dwupaku hah
Mój już w pracy od 6 i juz pisał czy wszystko ok, bo się boi, ze zacznę rodzic jak go nie będzie
Dziś na 18:15 wizyta ostatnia u gina to może jak tam naruszy to coś przyspieszy hah
Ja dziś 38+2 i zostało mi 11 dni wg apki
Mój już w pracy od 6 i juz pisał czy wszystko ok, bo się boi, ze zacznę rodzic jak go nie będzie
Dziś na 18:15 wizyta ostatnia u gina to może jak tam naruszy to coś przyspieszy hah
Ja dziś 38+2 i zostało mi 11 dni wg apki
Nie mam zielonego pojęcia bo z Aleksem się nie oczyszczałam [emoji23]Może się oczyszczacz? Ja w tamtym tyg miałam 2 razy chęć na wymioty, a ogólnie wc to odwiedzam z 4 razy dziennie jeśli chodzi o nr 2 xd
Maljan
U nas w szpitalu i tak nie ma sal jednoosobowych [emoji16]Oj bardzo byśmy chcieli dziś juz wyjść do domku. Za chwilę przyjdą pobrać Małemu krew i sprawdza poziom bilirubiny. Wtedy będzie decyzja czy wychodzimy. Ale wypisy dopiero po 13
Kurcze ciekawe od czego to zależy. Bo jak mówisz, że u dentysty bez znieczulenia to masz dobry próg bólu. Może od metody szycia ?
A tak poza tym dziewczyny polecam pokój jednoosobowy. W moim przypadku nie wyobrażam sobie leżeć na wspólnej sali. Dzięki jedynce mieliśmy intymność. Mój byl od rana do wieczora i wspolnie mogliśmy zajmować się dzieckiem. Tym bardziej jak dziś mija tydzień od porodu. Może gdybym była tu dwa dni to by mi było obojętne a po takim czasie doceniam jedynkę no i plus bo mały miał lampy że mną w pokoju i mogłam go pilnować. Jedyny minus, to że ja mam oczy naświetlone ale minie po dwóch dniach.
Gienio
Nie mam zielonego pojęcia bo z Aleksem się nie oczyszczałam [emoji23]
I mi tez niedobrze rano juz ktorys dzień z kolei czuje jakbym miała zaraz zwymiotować , moze przez ten kaszel . A wczoraj nr 2 z 4 razy ;-p
Maljan
Jak ja byłam na ktg to położna kazała mi się nie kręcić i nie śmiać. Więc chyba wszystkie takie ruchy zaburzają obraz. Ja bym powiedziała na twoim miejscu o tym, że smarkałaś [emoji16]Fajnie , że będziesz miała tyle czasu męża przy sobie [emoji173]️
Tak, 37+1 to cisza ciąża donoszona
Oj też miałam głupie sny, właśnie dziewczyna z sali mówi, że chyba koszmary miałam bo się tak zadarlam , że na równe nogi stanęła [emoji23]
Śniło mi się też nad ranem , że mojej mamie wody odeszły i jedziemy do szpitala i bałam się , że będzie mi ruszać ubranka z komody [emoji23]
Jestem pod ktg. I kolejny raz uważam , że jest to sprzęt do d. Skurcze normalnie się piszą od 10-40
A jak wydmuchalam nos to 40-70 i teraz nie wiem, czy im to mówić , że to ja zaburzylam wynik przez przypadek ?
reklama