Też tak uważamJa zawsze tak mówię , że z jednym dzieckiem to każdy sobie poradzi a z bliźniakami to tylko nieliczni, wybrani dadzą radę więc już Odgórnie jest ustalone kto sobie z nimi poradzi . Taka moja teoria☺
Widocznie tam na górze ktoś wiedział , że poradzisz sobie z dwójką ☺
reklama
aniaczarnula
Fanka BB :)
U nas w łóżeczku dla małej spi jeszcze starsza siostra. Jak będę w szpitalu to mąż dokręci jeden bok i podniesie dno łóżeczka do góry. A ja ubiore pościel jak już będziemy z małą w domu bo po co szybciej. Wszystko uprane i wyprasowane czeka w komodzieTak patrzę na wasze łóżeczka i zastanawiam się czy tylko ja nie mam ubranego? [emoji16]
madziula92
Dzisiaj spokojnie na forum, szybciutko nadrobiłam mój mąż wczoraj złożył łóżeczko, i na szczęście zmieściło się obok komody w naszej sypialni jakieś 3 cm luzu zostało teraz jeszcze zostało przykręcić półkę i lampki nocne, a na ścianie chcę przykleić gwiazdki jak wszystko zrobię, to pokażę Wam efekt końcowy dziś mam strasznie spuchnięte stopy, zaraz idę posmarować żelem i do spania
Meml
A gdzie będzie spać siostra? Przygotowana jest już na zmiany?U nas w łóżeczku dla małej spi jeszcze starsza siostra. Jak będę w szpitalu to mąż dokręci jeden bok i podniesie dno łóżeczka do góry. A ja ubiore pościel jak już będziemy z małą w domu bo po co szybciej. Wszystko uprane i wyprasowane czeka w komodzie
Gienio
Ha ha każdy ma inny plan i każdy jest prawidłowy uważam ja Np mam chyba jakaś nerwice natręctw i pewnie bym Non stop o tym myślała , ze cos mam nie gotowe , jakbym niespodziewanie trafiła do szpitala . A teraz mam juz takie poczucie bezpieczeństwa , nawet jesli trzeba bedzie to prześcieradło wywalić i zalozyc nowe z komody ( bo komplety na zmianę tez juz mam poprane i uprasowane ) . Bardzo długo nie miałam zupełnie nic gotowe jak pokazywalyscie tu zdjecia co juz kupilyscie a teraz jak sie kopnęłam w tyłek , to chyba mam wszystko oprócz laktatoraU nas w łóżeczku dla małej spi jeszcze starsza siostra. Jak będę w szpitalu to mąż dokręci jeden bok i podniesie dno łóżeczka do góry. A ja ubiore pościel jak już będziemy z małą w domu bo po co szybciej. Wszystko uprane i wyprasowane czeka w komodzie
Gienio
Super, że bilurbina spadła i super, że ty się dobrze czujesz.
Ja po cc długo do siebie dochodziłam i po pierwszym i po drugim nawet dłużej. 8-10dni chodziłam zgięta w pól i mooocno mnie bolało. Jeszcze później ze 2 tygodnie mocno bolało. Mimo, że karmiłam przez tydzień brałam ketonal na noc i paracetamol w dzień. Wstanie z łóżka, krzesła to był koszmar. Teraz też pewnie będzie długo bolało albo taka moja uroda albo mam niski próg bólu choć u dentysty mogę leczyć zęby bez znieczulenia i mnie nie boli.
Mam nadzieje , ze u Ciebie i u mnie bedzie dobrze <3
aniaczarnula
Tak. Dorosłe łóżko już czeka w pokoju obok. Specjalnie kupiliśmy pościel z kotkami. Ale podejrzewam że pierwsze dni Lenusia będzie spała z tatusiem bo jeszcze się wzbudza w nocy na piciuA gdzie będzie spać siostra? Przygotowana jest już na zmiany?
aniaczarnula
Ja tak mialam jak szykowalam sie na powitanie Leny. Wszystko bylo przygotowane na tip top bo musiało być po mojemu.Ha ha każdy ma inny plan i każdy jest prawidłowy uważam ja Np mam chyba jakaś nerwice natręctw i pewnie bym Non stop o tym myślała , ze cos mam nie gotowe , jakbym niespodziewanie trafiła do szpitala . A teraz mam juz takie poczucie bezpieczeństwa , nawet jesli trzeba bedzie to prześcieradło wywalić i zalozyc nowe z komody ( bo komplety na zmianę tez juz mam poprane i uprasowane ) . Bardzo długo nie miałam zupełnie nic gotowe jak pokazywalyscie tu zdjecia co juz kupilyscie a teraz jak sie kopnęłam w tyłek , to chyba mam wszystko oprócz laktatora
A teraz mam luz. Ważne ze wszystko fizycznie mam w domu i za niczym nie będę latać. A reszta to pestka
Też bym chciałaMam nadzieje , ze u Ciebie i u mnie bedzie dobrze <3
reklama
Gienio
No jasne .Ja tak mialam jak szykowalam sie na powitanie Leny. Wszystko bylo przygotowane na tip top bo musiało być po mojemu.
A teraz mam luz. Ważne ze wszystko fizycznie mam w domu i za niczym nie będę latać. A reszta to pestka
Rzeczywiście dzis spokojnie na forum , zycze wam miłego wieczoru, spokojnej nocy i sama tez idę spać . Jutro zaczynamy 36 tydzień , zobaczymy co kolejny tydzień nam wszystkim przyniesie . Ja obstawiam kilka porodów