Brak słów na tych lekarzy .... Mi na przykład kazali w otwartym pampersie kłaść a wyczytałam, że lepiej zakrywac narządy i Mały miał Pampers rozpiety po bokach ale "sprzęt" przykryty
A dziękuję ja mega dobrze
delikatnie szew z jednej strony czuje ale to z tej co wstaje więc pewnie naciągam. Brzuch fajnie powoli schodzi. Polog myślałam, że jest gorszy.
Dziękuję
pomogło
Dziękuję pomogło.
Bilirubina spadła do 10.7 i wieczorem odłączyli lampy
Kochana jak masz możliwość to idź pobudzić na laktator. W poniedziałek urodziłam we wtorek podzialalam na laktatorze i herbatki do tego i w srode pierwsze kropelki odciagnelam. Mały nie umie zassac więc ściągam pokarm i karmie moim plus resztę mm
Ten sam problem mam
ubiore chyba w body z krótkim rękawem na to kaftanik i pół śpiochy oraz czapkę i przykryje kocem lub pielucha.
Bo jest szansa, że jutro wyjdziemy
Brak komentarza na ich ubrania... Mi dały pajaca i pół klatki odkryte. Wiec dziś po lampach w swoje ciuchy ubrałam i nic nie mówili.
Dziewczyny jak mi w piątek wody odeszły to łóżeczko w garażu, materac zamówiony i pościel l, ochraniacz, przewijak. Mialam panikę ale wszystko mój ogarnął. Łóżeczko skręcił, materac doszedł i wywietrzyl. Pościel odebrał, więc jutro jak wyjdę tylko muszę ubrać
na spokojnie ogarniemy. A mój w śpiworku chciałabym żeby narazie spał.
A dlaczego będziesz zgieta chodzić?
Ja na drugi dzień prosto jak strzała chodziłam, A dziś po 6 dniach bym biegać mogła