Tina1201
Fanka BB :)
Mój lekarz mówił mi wczoraj żeby nie sugerować się tym że jak ktoś ma mdłości itd to ciąża jest zdrowsza silniejsza itd bo oczywiście powiedziałam mu że objawów nie mam a takie opinie na około słyszałam więc w lekką panikę wpadłam, stwierdził że przechodzę ciążę fizjologicznie czyli bez żadnych komplikacji i raczej to powód do uciechy a nie zmartwienia. W moim odczuciu w pierwszej ciąży wymiotowałam cale 3 miesiące, wyglądałam jak cień, brzuch mnie bolał z samych torsji więc byłam na nospie, tą ciąże znoszę lepiej fizycznie i dzięki temu psychicznie jak narazie wiadomo że wszystko może się zmienić z czasem.
Ja ta ciąże przechodzę kiepsko :/ może teoche lepiej niż poprzednia , bo to była Dopiero masakra :/ .
Taki widocznie moj urok - wsZytkie książkowe dolegliwości ciążowe mialam w poprzedniej ciąży ( nudności , wymioty, zgagi , omdlenia itp) i w tej ciąży zapowiada się to samo . Dodatkowo jestem bardzo zestresowana i rozdrażniona ponieważ meczy mnie atopowe zapalenie skory , całe ciało mnie swędzi , boli , drapie się , wstyd mi wychodzić do ludzi .
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom