miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Moj tato tez ma wtedy imieniny
Miałam termin wlasnie na 25 lipca, ale malutka zdecydowała sie na 5 lipca.
Niecierpliwa [emoji5][emoji847]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj tato tez ma wtedy imieniny
Miałam termin wlasnie na 25 lipca, ale malutka zdecydowała sie na 5 lipca.
No a u mnie szyjka coraz niżej. A żadnych skurczy, boli itp. I po trochę po nitce czop odchodzi [emoji23] byle do czwartku do wizyty, a potem do wtorku dokładnie do 37+0. I niech się dzieje co chce [emoji23]
Haaha nie wyrobie przenieśli mi na salę moja obserwatorke..
Wczesniej jak byłam z nią na sali to mi pipke podglądała jak schodzilam z łóżka a teraz będzie chciała mi cycki z sutami na wierzchu podglądac ..
Ale jej się nie uda bo wychodzimy zaraz do domku już się pakuje po malu
Tak albo 2 bo maz jeszcze synka ogarnie jedzie po nas . A do szpitala mamy tak z 25 kmO super czyli już za godzinkę będziecie u siebie? Ekstra
Cudnie że się zbieracie! Dobrego pierwszego dnia w domu!Haaha nie wyrobie przenieśli mi na salę moja obserwatorke..
Wczesniej jak byłam z nią na sali to mi pipke podglądała jak schodzilam z łóżka a teraz będzie chciała mi cycki z sutami na wierzchu podglądac ..
Ale jej się nie uda bo wychodzimy zaraz do domku już się pakuje po malu
Witaj, jak się czujesz?My niestety jeszcze w szpitalu bo Maly dostał żółtaczkę drugi dzień pod lampami. Na szczęście mam go w pokoju w tym specjalnym łóżeczku z lampami. Dziś mu będą sprawdzać poziom bilirubiny i zobaczymy co powie neonatolog. Mam nadzieję, że jutro wyjdziemy
Gratuluje wszystkiego dobrego dla Ciebie i AgatkiZobacz załącznik 880149 Cześć dziewczyny, bardzo dawno się nie udzielałam, ale czytam was regularnie. Tyle piszecie, że jak nadrobię ta masę postów to już nie wiem na co odpisać. Chciałam się pochwalić moja kruszynką. Urodziła się wczoraj o 18:01, porod sn, termin miałam na 4 sierpnia. Agatka waży tylko 2880g i mierzy 48cm. Dostala 10pkt. Pozdrawiam was wszystkie.
To super wieściTak albo 2 bo maz jeszcze synka ogarnie jedzie po nas . A do szpitala mamy tak z 25 km
Kciuki zaciśnięteDziś niedziela jakie plany macie Kobietki ?
Ja właśnie kończę sniadanie i mimo, ze leżę jeszcze z Małym w szpitalu to zaraz mam plan zadbać o siebie. Wezmę prysznic, ściągnę wreszcie tą antysexi koszulkę do karmienia i ubiore sukienkę taką luźna i zrobię make up. Muszę poprawić sobie humor trzymajcie kciuki żeby mu bilirubina spadła !
Miłego dnia