Ja też takich drogich rzeczy z wyposażenia nie kupuję ale ten dywan marzył mi się od dawna, mama mi dołożyła 500zl i kupiłam.Wow, to sporo jak na dywan, ale ja nie jestem w temacie może takich wydatków dywanowych ja dużo wlasnei na Allegro szukam rzeczy i teraz tez będziemy wymieniać komodę do pokoju naszego, znalazłam taki na max wymiar żeby się zmieściło to za 199 zł ładnie wyglada i kolor dopasowany do tych mebli i nad to powiesimy takiego koloru tez półkę na książki będzie to nam się jedna duża szuflada pod tv opróżni, nie wiem na co ale będzie można na coś przeznaczyć
Także my tez małe zmiany miezzkaniowe skoro już dla małej dosłownie wsio kupione
Fajnie, że wam się lepiej układa, cieszę się
Zazdroszczę Wam tego, że wasi faceci tyle robią w domu. Mój to nic nie chce robić jak mu nie powiem, nie pokażę palcem to się nie domyśli a i to często się wykręca. W dużej mierze to wina teściowej bo ona go zawsze wyręczała nigdy nawet mu odkurzać nie pozwalała, zamiatać, gotować nic dosłownie. Zawsze wszystko pod nos mu podsuwa. Jak ze mną zamieszkał chlop 24lata i musiałam go uczyć podstawowych rzeczy. Dlatego moich synów uczę od małego obowiązków domowych i nie ma muszą zrobić i tyle.