reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mała miała za wysokie tętno teraz. Za godzinę położna zbada jeszcze raz. Norma to 140-160 a miała blisko 200 :/ chyba , że dlatego , że się ruszała to tak podskoczyło.

reklama
Mała miała za wysokie tętno teraz. Za godzinę położna zbada jeszcze raz. Norma to 140-160 a miała blisko 200 :/ chyba , że dlatego , że się ruszała to tak podskoczyło.
Karoli synek też wczoraj miał 200 i skończyło się cc.
Nie że Cię strasze [emoji23] żeby nie było [emoji23]

Jakies rozwarcie masz czy cos?
Nie mówił czy było większe niż ostatnio miałam, nie spytałam :/ . Ale po badaniu tak kłuje , że ledwo z łazienki wrocilam
Do tego wykończe się z sikaniem. Leżę na końcu sali, jak wyjdę to idę przez drugą gdzie też leżą kobiety , a
Lazienka na samym końcu długiego korytarza. zejdę z toalety i znowu chce mi się siku... Masakra [emoji30]

A tylko raz zbadali i odrazu CC ? Nie wczytywalam się dzisiaj za bardzo w posty, polozna powedziała , że zbada jeszcze raz za godzinę bo może dlatego tak wysokie bo się rusza.
Nie wiem dokładnie dokładnie ile razy. Na razie dochodzi do siebie to nawrt nie rozmawiałam z nią jakoś o szczegółach dokładnie. Głównie wiem tyle co tu pisała.

@klaudiaa975 no ciekawa jestem czy się coś u Ciebie rozwinie. Życzę z całego serca!

@KatiNails super, że Alex zadowolony i imprezka udana! Tort super wyglądał!

Marta dzwoniła zapłakana, że chce do taty i mamy... Zmęczona już była. Trochę się uspokoiła jak rozmawialiśmy z kamerą. Pytała się czy Leonardo się już urodził ❤️. Jak mówiliśmy, że nie to pytała się czy już się urodzi jak ona wróci z urlopu. Miło, że tak czeka na braciszka ❤️.

Nic lekarz nie mówił, tylko tyle , że podczas jednego ktg to nic nie da się wywnioskować , czy chce zostać spytał, to wolałam się położyć a nie olać i jechać do domu

Moim zdaniem to te skurcze takie w miarę już wysokie i mimo ruchów małej dobrze, że zostałaś w szpitalu, bo teraz to już taki stan, ze w danej chwili na nic się aż tak nie zanosi, a za pare h może zacząć się konkretna akcja także dla świetego spokoju i mniejszego stresu lepiej do poniedziałku zostać pod obserwacja :)

reklama
Pij dużo wody. Ja tak miałam też u lekarza, że mały miał za wysokie tętno koło 170, lekarka kazała wypić mi 2-3 kubki wody i za 15 min tętno było już 144-148

Do góry