G
gosc12
Gość
Mała miała za wysokie tętno teraz. Za godzinę położna zbada jeszcze raz. Norma to 140-160 a miała blisko 200 :/ chyba , że dlatego , że się ruszała to tak podskoczyło.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Karoli synek też wczoraj miał 200 i skończyło się cc.Mała miała za wysokie tętno teraz. Za godzinę położna zbada jeszcze raz. Norma to 140-160 a miała blisko 200 :/ chyba , że dlatego , że się ruszała to tak podskoczyło.
Uroczo ❤❤❤❤ super ze impreza sie udala a ty teraz odpoczywaj :*My już po imprezie urodzinowej. Padam. Palce u rąk jak serdelki tak mi dłonie spuchly
Najważniejsze że młody zadowolony ale tak zmęczony że już padł [emoji23]Zobacz załącznik 880055Zobacz załącznik 880056Zobacz załącznik 880057Zobacz załącznik 880058Zobacz załącznik 880059
Nie mówił czy było większe niż ostatnio miałam, nie spytałam :/ . Ale po badaniu tak kłuje , że ledwo z łazienki wrocilamJakies rozwarcie masz czy cos?
Karoli synek też wczoraj miał 200 i skończyło się cc.
Nie że Cię strasze [emoji23] żeby nie było [emoji23]
Uroczy ten twój synek tort Ci wyszedł super !My już po imprezie urodzinowej. Padam. Palce u rąk jak serdelki tak mi dłonie spuchly
Najważniejsze że młody zadowolony ale tak zmęczony że już padł [emoji23]Zobacz załącznik 880055Zobacz załącznik 880056Zobacz załącznik 880057Zobacz załącznik 880058Zobacz załącznik 880059
Nie wiem dokładnie dokładnie ile razy. Na razie dochodzi do siebie to nawrt nie rozmawiałam z nią jakoś o szczegółach dokładnie. Głównie wiem tyle co tu pisała.A tylko raz zbadali i odrazu CC ? Nie wczytywalam się dzisiaj za bardzo w posty, polozna powedziała , że zbada jeszcze raz za godzinę bo może dlatego tak wysokie bo się rusza.
Nic lekarz nie mówił, tylko tyle , że podczas jednego ktg to nic nie da się wywnioskować , czy chce zostać spytał, to wolałam się położyć a nie olać i jechać do domu
Pij dużo wody. Ja tak miałam też u lekarza, że mały miał za wysokie tętno koło 170, lekarka kazała wypić mi 2-3 kubki wody i za 15 min tętno było już 144-148Mała miała za wysokie tętno teraz. Za godzinę położna zbada jeszcze raz. Norma to 140-160 a miała blisko 200 :/ chyba , że dlatego , że się ruszała to tak podskoczyło.