reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Oliwiapatrycja, ja płacę 350zl więc, nie place duzo wiecej od Ciebie. [emoji6]Jutro już masz prenatalne ale super - będę mocno trzymala kciuki. O której masz wizytę?

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oliwiapatrycja, ja płacę 350zl więc, nie place duzo wiecej od Ciebie. [emoji6]Jutro już masz prenatalne ale super - będę mocno trzymala kciuki. O której masz wizytę?

Dzięki :-)Tak jutro mam prenatalne:-), ostatnio zaczęła mi robić ale zmierzyla dzidzie i stwierdziła że jest za mała i lepiej poczekać tydzień i wtedy wszystko pomierzyc, zbadać itp. Wtedy był 11 tydz jak byłam a jutro będzie 12,4 jak dobrze liczę :-) jutro mam na 9 :-) ale recenzje z wizyty i zdjęcie usg wstawię po południu bo przy okazji ze wychodzę z domu udam się po wizycie na zakupy :-)

Mój brat ma tak na imię :)
U nas jednak będzie Klara albo Tymoteusz :)

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

U nas tez będzie Klara jeśli dziewczynka [emoji73][emoji73][emoji73]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Madziula 27 pewnie masz rację ja się tylko zastanawiam czemu mi żaden lekarz wcześniej jak w 5 miesiącu nie podal płci
Myślę że sprzęt w prywatnym szpitalu maja porzadny
Może nie dociekalam wtedy i lekarz nie był pewny czy chce ją znać
Zmieniając temat czy któraś z was już boryka się że zgaga bo mnie od paru dni męczy wcześniej miałam ją później gdzieś koło 5 miesiąca ciazy?

Maria.sm, spoko [emoji6] tak jak pisałam wcześniej jak zrobimy wątek zamknięty to coś Wam napiszę. Na pewno lekarz na tym etapie koncentruje się na sprawdzeniu wszystkich parametrów a nie na płci [emoji6] Grunt żeby maleństwo było zdrowe. Na szczęście nie wiem co to zgaga i mam nadzieję że tak pozostanie - nawet nie wiem co dobre na zgage [emoji6]

reklama
Do góry