Nie wątpię. Ja Aleksa w wieku jeszcze 21 rocznikówo 22 i też różnica z samopoczuciem niesamowita.Piotrka urodziłam w wieku 26lat, Michała 27lat a teraz 33 i czuję różnicę.
reklama
Meml
Fanka BB :)
U mnie mąż pochłonął całą energię i on wszystko robi. Dzisiaj już zrobił zakupy, pyszny obiad, a ja się obijam. Aż mi głupio.
My jutro też mamy grilla z sąsiadami, ale nie wiem czy iść czy zostać w łóżku. U nas v takie upały, że masakra.
@Ewka34 współczuję Ci strasznie. Wymęczą Cie te bóle...
@KatiNails nie szalej za mocno. Uważaj na siebie!
My jutro też mamy grilla z sąsiadami, ale nie wiem czy iść czy zostać w łóżku. U nas v takie upały, że masakra.
Uważam uważam. Robię tylko to co muszę. A oststnie trzy dni żywcem nic nie zrobiłamU mnie mąż pochłonął całą energię i on wszystko robi. Dzisiaj już zrobił zakupy, pyszny obiad, a ja się obijam. Aż mi głupio.
madziula92
Ja mam 26 rocznowo i na tym etapie ciąży też już niemoc ogarnia
To mamy taką samą niemoc, ale Ty bardzo dużo ogarniasz podziwiam :*
Meml
Nie no rozumiem ale i tak podziwiam.
Mi szkoda moich dzieci bo ciągle w domu albo na podwórku. Mi się nigdzie nie chce z nimi wyjść a jak gdzieś pójdziemy do zaraz brzuch boli i już mi się odechciewa.
Na dodatek przed chwilą się na nich wydarłam a teraz mam wyrzuty sumienia. Zdenerwowali mnie bo jedli serek śmichy hihy i się nim wymazali po głowach. Takie duże chłopaki a takie duronty im w głowie.
Wczoraj właśnie rozmawiałam z mężem, że tęsknię za Martą, ale w końcu dla niej u babci jest więcej rozrywki. Duży basen przed domem, jeżdżą nad jezioro, ma koleżanki. Zero nudy, ciągle w ruchu, a w domu że mna teraz by się tylko nudziła.
Ostatnia edycja:
Madzia przy dziecku nie da się inaczej tym bardziej że cały lipiec ma wolny od przedszkola i jest ze mną w domu). Oststni tydzień przed cc też nie odpocznę bo będę leciała klientki przez cesarka..To mamy taką samą niemoc, ale Ty bardzo dużo ogarniasz podziwiam :*
Raptem 3 dni odkąd on pójdzie do przedszkola, a tym tygodnie nawału klientek. Ale cóż obowiązki czekam aż Maja się urodzi i Damian będzie ze mną 2tygodnie. Wtedy odpocznę. Jedyne co to tulic i całować maluchy będę musiała. Kąpać i przebierać i karmić [emoji23] a reszta zajmie się Damian sprzątaniem, zakupami, odwozeniem i przywozenien Aleksa z przedszkola, praniem, prasowaniem [emoji23] a teściowa też z moją mamą pewnie będą obiadu na początku przywozic także ten
Meml
@Avalia super!!!
@klaudiaa975 jedz, jeżeli Cie coś nie pokoi! Ja jak byłam w Nd to przebadali mnie z każdej strony.
@klaudiaa975 jedz, jeżeli Cie coś nie pokoi! Ja jak byłam w Nd to przebadali mnie z każdej strony.
madziula92
Madzia przy dziecku nie da się inaczej tym bardziej że cały lipiec ma wolny od przedszkola i jest ze mną w domu). Oststni tydzień przed cc też nie odpocznę bo będę leciała klientki przez cesarka..
Raptem 3 dni odkąd on pójdzie do przedszkola, a tym tygodnie nawału klientek. Ale cóż obowiązki czekam aż Maja się urodzi i Damian będzie ze mną 2tygodnie. Wtedy odpocznę. Jedyne co to tulic i całować maluchy będę musiała. Kąpać i przebierać i karmić [emoji23] a reszta zajmie się Damian sprzątaniem, zakupami, odwozeniem i przywozenien Aleksa z przedszkola, praniem, prasowaniem [emoji23] a teściowa też z moją mamą pewnie będą obiadu na początku przywozic także ten
No tak przy dziecku to się nie da odpocząć ale już niedługo :*
Kasiula8989
Jak tam Kobietki?
@klaudiaa975 jedź jedź niech sprawdzą
5 pralek dziś poszlo i mam dosc ale jak dobrze pojdzie to jutro spakuje torbe do szpitala najmniejsze ciuszki, kocyki, reczniki i posciel wyprane
Na jutro zostały mi do prania w roz 62 i moje koszule itp
Na 68 narazie nie piore bo i tak zanim założy to sie wszystko okurzy
@klaudiaa975 jedź jedź niech sprawdzą
5 pralek dziś poszlo i mam dosc ale jak dobrze pojdzie to jutro spakuje torbe do szpitala najmniejsze ciuszki, kocyki, reczniki i posciel wyprane
Na jutro zostały mi do prania w roz 62 i moje koszule itp
Na 68 narazie nie piore bo i tak zanim założy to sie wszystko okurzy
reklama
miloscwczasachpopkultury
Tak zrobimy. Do 18 jak nie zacznie się ruszać jak należy to zbieramy torby i do szpitala , tego 50 km od domu. Tam gdzie chciałabym rodzić. Bo u mnie w mieście to porażka i tylko by mnie położyli na oddział, bez sensu trzymali trzy dni a w trakcie jedzcze krzyczeli lub głupio się śmiali jak ostatnio. A myślisz , że skoro jest weekend to normalnie się zajmą , czy będą czekać do poniedziałku
Daj nam oczywiście znać jak tam sytuacja trzymam kciuki żeby było wszystko super cacy