reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
U mnie mąż pochłonął całą energię i on wszystko robi. Dzisiaj już zrobił zakupy, pyszny obiad, a ja się obijam. Aż mi głupio.
My jutro też mamy grilla z sąsiadami, ale nie wiem czy iść czy zostać w łóżku. U nas v takie upały, że masakra.

@Ewka34 współczuję Ci strasznie. Wymęczą Cie te bóle...

@KatiNails nie szalej za mocno. Uważaj na siebie!

U mnie mąż pochłonął całą energię i on wszystko robi. Dzisiaj już zrobił zakupy, pyszny obiad, a ja się obijam. Aż mi głupio.
My jutro też mamy grilla z sąsiadami, ale nie wiem czy iść czy zostać w łóżku. U nas v takie upały, że masakra.

@Ewka34 współczuję Ci strasznie. Wymęczą Cie te bóle...

@KatiNails nie szalej za mocno. Uważaj na siebie!
Uważam uważam. Robię tylko to co muszę. A oststnie trzy dni żywcem nic nie zrobiłam

Nie no rozumiem ale i tak podziwiam.
Mi szkoda moich dzieci bo ciągle w domu albo na podwórku. Mi się nigdzie nie chce z nimi wyjść a jak gdzieś pójdziemy do zaraz brzuch boli i już mi się odechciewa.
Na dodatek przed chwilą się na nich wydarłam a teraz mam wyrzuty sumienia. Zdenerwowali mnie bo jedli serek śmichy hihy i się nim wymazali po głowach. Takie duże chłopaki a takie duronty im w głowie.

Wczoraj właśnie rozmawiałam z mężem, że tęsknię za Martą, ale w końcu dla niej u babci jest więcej rozrywki. Duży basen przed domem, jeżdżą nad jezioro, ma koleżanki. Zero nudy, ciągle w ruchu, a w domu że mna teraz by się tylko nudziła.

Ostatnia edycja:
To mamy taką samą niemoc, ale Ty bardzo dużo ogarniasz :) podziwiam :*
Madzia przy dziecku nie da się inaczej :( tym bardziej że cały lipiec ma wolny od przedszkola i jest ze mną w domu). Oststni tydzień przed cc też nie odpocznę bo będę leciała klientki przez cesarka..
Raptem 3 dni odkąd on pójdzie do przedszkola, a tym tygodnie nawału klientek. Ale cóż obowiązki :( czekam aż Maja się urodzi i Damian będzie ze mną 2tygodnie. Wtedy odpocznę. Jedyne co to tulic i całować maluchy będę musiała. Kąpać i przebierać i karmić [emoji23] a reszta zajmie się Damian sprzątaniem, zakupami, odwozeniem i przywozenien Aleksa z przedszkola, praniem, prasowaniem [emoji23] a teściowa też z moją mamą pewnie będą obiadu na początku przywozic :D także ten :D

Madzia przy dziecku nie da się inaczej :( tym bardziej że cały lipiec ma wolny od przedszkola i jest ze mną w domu). Oststni tydzień przed cc też nie odpocznę bo będę leciała klientki przez cesarka..
Raptem 3 dni odkąd on pójdzie do przedszkola, a tym tygodnie nawału klientek. Ale cóż obowiązki :( czekam aż Maja się urodzi i Damian będzie ze mną 2tygodnie. Wtedy odpocznę. Jedyne co to tulic i całować maluchy będę musiała. Kąpać i przebierać i karmić [emoji23] a reszta zajmie się Damian sprzątaniem, zakupami, odwozeniem i przywozenien Aleksa z przedszkola, praniem, prasowaniem [emoji23] a teściowa też z moją mamą pewnie będą obiadu na początku przywozic :D także ten :D

No tak przy dziecku to się nie da odpocząć ;) ale już niedługo :*

Jak tam Kobietki? :)
@klaudiaa975 jedź jedź niech sprawdzą:)

5 pralek dziś poszlo i mam dosc ale jak dobrze pojdzie to jutro spakuje torbe do szpitala :) najmniejsze ciuszki, kocyki, reczniki i posciel wyprane :)
Na jutro zostały mi do prania w roz 62 i moje koszule itp :)
Na 68 narazie nie piore bo i tak zanim założy to sie wszystko okurzy :)

reklama
Tak zrobimy. Do 18 jak nie zacznie się ruszać jak należy to zbieramy torby i do szpitala , tego 50 km od domu. Tam gdzie chciałabym rodzić. Bo u mnie w mieście to porażka i tylko by mnie położyli na oddział, bez sensu trzymali trzy dni a w trakcie jedzcze krzyczeli lub głupio się śmiali jak ostatnio. A myślisz , że skoro jest weekend to normalnie się zajmą , czy będą czekać do poniedziałku

Daj nam oczywiście znać jak tam sytuacja ;) trzymam kciuki żeby było wszystko super cacy ;)

Do góry