reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jak tam Kobietki? :)
@klaudiaa975 jedź jedź niech sprawdzą:)

5 pralek dziś poszlo i mam dosc ale jak dobrze pojdzie to jutro spakuje torbe do szpitala :) najmniejsze ciuszki, kocyki, reczniki i posciel wyprane :)
Na jutro zostały mi do prania w roz 62 i moje koszule itp :)
Na 68 narazie nie piore bo i tak zanim założy to sie wszystko okurzy :)

Wow, powodzsnia i wspolczuje tyle roboty na teraz :( ja tak się cieszę, ze już w maju to zrobiłam, teraz serio nie dałabym rady z tym brzuchem, przy tym tyg ciąży i przy tej pogodzie i moim braku mocy na cokolwiek..

reklama
Wybawiciel w te upały, miska po prostu z lodowata woda
IMG_0290.JPG
IMG_0290.JPG

No i drugi na parapecie, a piesek po 3 h wycieczce łącznie oczywiście z podróżą w dwie strony tez padnięty i wymęczony [emoji5]

Załączniki

• IMG_0290.JPG
    IMG_0290.JPG
    876 KB · Wyświetleń: 315
  • IMG_0290.JPG
    IMG_0290.JPG
    615,6 KB · Wyświetleń: 311
To normalne :( my razem z Tobą, ciekawe co powie lekarz. A może już zostaniesz tam i za pare dni będzie po? Ciekawe [emoji5][emoji56][emoji847]
Albo mnie puszcza do domu bo będzie wszystko wporzadku z malutka ❤️ wszystko mi jedno. Mogę chodzić jeszcze miesiąc w tej ciazy , byle by jej było dobrze.. martwi mnie ta pępowina.. że taki cholerstwo się owinie i strach :/

Dziewczyny, czy to znaczy, że tylko ja mam teraz przypływ energii? Mimo przeróżnych codziennych bóli? Od 2 tygodni codziennie coś robię, tzn chodzę na spacery, po centrach handlowych, do knajpek i kawiarni, w domu sprzątam i gotuję? Ja właśnie teraz mogłabym góry przenosić [emoji16] Mam dużo więcej siły i energii niż kilka tygodni temu :)

Albo mnie puszcza do domu bo będzie wszystko wporzadku z malutka [emoji173]️ wszystko mi jedno. Mogę chodzić jeszcze miesiąc w tej ciazy , byle by jej było dobrze.. martwi mnie ta pępowina.. że taki cholerstwo się owinie i strach :/

Oj to może być stresujące, ale wtedy tez od razu robią z mostu cesarke, nie widze innej opcji ;) jasne, nikomu się nie spieszy, wyjdzie kiedy zechce, ale ja już bym tam do kończ weekendu albo w następny mogła się rozpakować hah, marzenia [emoji5][emoji173]️

Wow, powodzsnia i wspolczuje tyle roboty na teraz :( ja tak się cieszę, ze już w maju to zrobiłam, teraz serio nie dałabym rady z tym brzuchem, przy tym tyg ciąży i przy tej pogodzie i moim braku mocy na cokolwiek..

No czekalam tak długo bo nie lubie jak wyprane rzeczy długo leżą w szafie :)
Po troszku i zrobimy :) Mąż pomaga więc nie jest źle:)

reklama
Do góry