reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U mnie brzuch to już taki napiety i ciężki i chyba nadal jest nisko, bo podnieść się chyba nie podniósł z powroteem
IMG_0623.JPG
IMG_0887.JPG

Załączniki

• IMG_0623.JPG
    IMG_0623.JPG
    237,8 KB · Wyświetleń: 360
  • IMG_0887.JPG
    IMG_0887.JPG
    276,6 KB · Wyświetleń: 348
reklama
A to ja na codzien to nawet czasami cały dzień włosów nie czesze tylko w kucyk albo kok hah. Po domu to outfit typu majtki + koszulka wygodna, która nie uciska brzucha, bo juz ciężko z nim xd a malowałam to się tydzień temu i to tylko dlatego, ze wychodziliśmy tam do znajomego na ta imprezę. Tak to len totalny u mnie również hah
Ja w weekendy wygladam podobnie :D tyle, ze moje bluzki koncza sie powyżej pepka :D

a dzisiaj bylam ostatni dzien w pracy i biore sie za szykowanko na przyjscie na swiat synka :D ciuszki wypiore i wyprasuje, torby spakuje, wysprzatam dom, umowie sie na zwiedzanie oddzialu i moze wybierzemy sie do usc, zeby uznac ojcostwo :) i juz nie bede sie stresowac tylko do wszystkiego podejde na spokojnie

Zjadłam i się położyłam , ruszyła się kilka razy więc jestem spokojna. Mama się strasznie wystraszyla, ja ją musiałam ogarnąć , że mnie stresuje. Nie dziwię się , bo pępowina jest wokół barków , ale nie pomaga mi takim nastawieniem. Kregoslup mnie boli, ciągnie w gol na pośladki i nogi plus brzuch jak na okres. Ale już tak nieraz było i przechodziło po kilku godzinach, więc to jeszcze pewnie nic nie oznacza. Ale te 4 ruchy do 18h to bardzo malutko było..
Klaudia, mam wrazenie, ze zmienilas podejscie? Czy tylko tak udajesz ? :D ani nie panikujesz, ani sie nie spinasz, ze juz teraz ma sie urodzic :D

Angelika22 gratulacje. Piękny skarb [emoji8][emoji8]

Katinails wszystkiego najlepszego dla Aleksa. Może mała jeszcze trochę posiedzi w brzuchu i nie będzie wcale taka malutka.

Miłośćwczasachpopkultury ja też golarek używam [emoji846] taki pełny makijaż tydzień temu miałam. Teraz może jutro się trochę pomaluję [emoji846]

Gienio spokojnie poczekaj na wizytę u swojej ginekolog. Inny sprzęt plus specjalista i wyniki mogą być różne. Będzie dobrze.

Ewa34 jeszcze trochę i w końcu się doczekasz [emoji6]

Klaudia za Ciebie też trzymam kciuki, byś w tym tygodniu już tuliła Alicję [emoji4]
Dziękuję [emoji9][emoji8]

reklama
Ja w weekendy wygladam podobnie :D tyle, ze moje bluzki koncza sie powyżej pepka :D

a dzisiaj bylam ostatni dzien w pracy i biore sie za szykowanko na przyjscie na swiat synka :D ciuszki wypiore i wyprasuje, torby spakuje, wysprzatam dom, umowie sie na zwiedzanie oddzialu i moze wybierzemy sie do usc, zeby uznac ojcostwo :) i juz nie bede sie stresowac tylko do wszystkiego podejde na spokojnie

O to nie tylko ja mam jeszcze niewyprane :D
Ale jutro juz sie biore :)

Do góry