miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nisko masz brzuszek naprawdeU mnie brzuch to już taki napiety i ciężki i chyba nadal jest nisko, bo podnieść się chyba nie podniósł z powroteemZobacz załącznik 879621Zobacz załącznik 879622
Nisko masz brzuszek naprawde
Tak brzuszek nisko ale mistrzem drugiego planu jest pies na łożku wyluzowany na maxaU mnie brzuch to już taki napiety i ciężki i chyba nadal jest nisko, bo podnieść się chyba nie podniósł z powroteemZobacz załącznik 879621Zobacz załącznik 879622
Tez go zauwazylamTak brzuszek nisko ale mistrzem drugiego planu jest pies na łożku wyluzowany na maxa
Ja w weekendy wygladam podobnie tyle, ze moje bluzki koncza sie powyżej pepkaA to ja na codzien to nawet czasami cały dzień włosów nie czesze tylko w kucyk albo kok hah. Po domu to outfit typu majtki + koszulka wygodna, która nie uciska brzucha, bo juz ciężko z nim xd a malowałam to się tydzień temu i to tylko dlatego, ze wychodziliśmy tam do znajomego na ta imprezę. Tak to len totalny u mnie również hah
Klaudia, mam wrazenie, ze zmienilas podejscie? Czy tylko tak udajesz ? ani nie panikujesz, ani sie nie spinasz, ze juz teraz ma sie urodzicZjadłam i się położyłam , ruszyła się kilka razy więc jestem spokojna. Mama się strasznie wystraszyla, ja ją musiałam ogarnąć , że mnie stresuje. Nie dziwię się , bo pępowina jest wokół barków , ale nie pomaga mi takim nastawieniem. Kregoslup mnie boli, ciągnie w gol na pośladki i nogi plus brzuch jak na okres. Ale już tak nieraz było i przechodziło po kilku godzinach, więc to jeszcze pewnie nic nie oznacza. Ale te 4 ruchy do 18h to bardzo malutko było..
Dziękuję [emoji9][emoji8]Angelika22 gratulacje. Piękny skarb [emoji8][emoji8]
Katinails wszystkiego najlepszego dla Aleksa. Może mała jeszcze trochę posiedzi w brzuchu i nie będzie wcale taka malutka.
Miłośćwczasachpopkultury ja też golarek używam [emoji846] taki pełny makijaż tydzień temu miałam. Teraz może jutro się trochę pomaluję [emoji846]
Gienio spokojnie poczekaj na wizytę u swojej ginekolog. Inny sprzęt plus specjalista i wyniki mogą być różne. Będzie dobrze.
Ewa34 jeszcze trochę i w końcu się doczekasz [emoji6]
Klaudia za Ciebie też trzymam kciuki, byś w tym tygodniu już tuliła Alicję [emoji4]
Ja w weekendy wygladam podobnie tyle, ze moje bluzki koncza sie powyżej pepka
a dzisiaj bylam ostatni dzien w pracy i biore sie za szykowanko na przyjscie na swiat synka ciuszki wypiore i wyprasuje, torby spakuje, wysprzatam dom, umowie sie na zwiedzanie oddzialu i moze wybierzemy sie do usc, zeby uznac ojcostwo i juz nie bede sie stresowac tylko do wszystkiego podejde na spokojnie