GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Ale sliczna rodzinka, jak z reklamy wykorzystujesz dzieci jako modeli do sesji Twoich ciuszkow?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale sliczna rodzinka, jak z reklamy wykorzystujesz dzieci jako modeli do sesji Twoich ciuszkow?
Obie wyladujemy w nocy w szpitalu [emoji23] bo ja mam te strzaly w dol bardzo bolace.. i to dosc czesto juz.. a nie ma co sie skracac juz.. i sie zastanawiam czy by nie jechac jutro do szpitala.. w sumie powod mam.. nie?
Ale sie upocimy w ta pogode a brzuch to chyba na desce do prasowania sobie polozeO to nie tylko ja mam jeszcze niewyprane
Ale jutro juz sie biore
Tak brzuszek nisko ale mistrzem drugiego planu jest pies na łożku wyluzowany na maxa
No jest niskoU mnie brzuch to już taki napiety i ciężki i chyba nadal jest nisko, bo podnieść się chyba nie podniósł z powroteemZobacz załącznik 879621Zobacz załącznik 879622
Bardzo ładna kobieta z Ciebie :-*. A dzieci masz prześliczne
Teraz mialam ten bol strzalowy plus krzyzowy przez chwile.. ale mnie wygielo.. masakra..No u mnie jeszcze troszkę szyjki było tydzień temu a te bóle nie są tak bolesne jak u Ciebie, po prostu nie przyjemne , to ja jeszcze posiedzę coś czuję [emoji16]
Jedz skoro tak czujesz , może Ci pomogą , może masz skurcze, większe rozwarcie i tylko się męczysz nie potrzebnie. :*
A bo to nic nie da , to całe stresowanie się i spinanie , że ma być i już. Całymi dniami jest mi smutno i źle ale staram sięKlaudia, mam wrazenie, ze zmienilas podejscie? Czy tylko tak udajesz ? ani nie panikujesz, ani sie nie spinasz, ze juz teraz ma sie urodzic
Boli cholernie.. zobaczymy w nocy.. i krzyz mi zgniata momentami..Ja sobie jakoś nie mogę wyobrazić tych skurczy, to dla mnie jakaś abstrakcja