G
gosc12
Gość
A mi się zdjęcie nie wyswietlilo [emoji30]Oj tam, wyglądasz bardzo pięknie i świeżo i młodo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mi się zdjęcie nie wyswietlilo [emoji30]Oj tam, wyglądasz bardzo pięknie i świeżo i młodo
Cudny
Łapie, bo juz mialam ich kilkanascie od tego czasu..Połóż się i zobacz czy na leżąco też Cię tak łapie
Zjadłam i się położyłam , ruszyła się kilka razy więc jestem spokojna. Mama się strasznie wystraszyla, ja ją musiałam ogarnąć , że mnie stresuje. Nie dziwię się , bo pępowina jest wokół barków , ale nie pomaga mi takim nastawieniem. Kregoslup mnie boli, ciągnie w gol na pośladki i nogi plus brzuch jak na okres. Ale już tak nieraz było i przechodziło po kilku godzinach, więc to jeszcze pewnie nic nie oznacza. Ale te 4 ruchy do 18h to bardzo malutko było..To malo.. moja sie ruszala do 14 jakos ale to tak troszenke.. zawsze wypychala cos.. teraz czulam tylko przesuwanie delikatne..
Ja ogolilam na zero ale troszke juz odroslySłuchajcie co do golenia miejsc intymnych to tak na zero kompletnie nie radzę. Raczej skrócić mocno bo po porodzie jak włoski odrastać zaczną to wbijanie się ich w ranę nie będzie przyjemne
Już jest wporzadku. Ale musimy być czujni.No lepiej jedzcie bo coś mało tych ruchów
Ja też dziś się zdenerwowałam bo mało ją czułam ale teraz się położyłam i chyba z 6 ruchow od razu więc jest ok
Obie wyladujemy w nocy w szpitalu [emoji23] bo ja mam te strzaly w dol bardzo bolace.. i to dosc czesto juz.. a nie ma co sie skracac juz.. i sie zastanawiam czy by nie jechac jutro do szpitala.. w sumie powod mam.. nie?Zjadłam i się położyłam , ruszyła się kilka razy więc jestem spokojna. Mama się strasznie wystraszyla, ja ją musiałam ogarnąć , że mnie stresuje. Nie dziwię się , bo pępowina jest wokół barków , ale nie pomaga mi takim nastawieniem. Kregoslup mnie boli, ciągnie w gol na pośladki i nogi plus brzuch jak na okres. Ale już tak nieraz było i przechodziło po kilku godzinach, więc to jeszcze pewnie nic nie oznacza. Ale te 4 ruchy do 18h to bardzo malutko było..