reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Próbowałam karmić ale mały coś leniwo podszedł do sprawy i bedziemy próbować jak wstanę znowu z innej pozycji :)

Tez leniuszek słodki wymęczony i jeszcze dziś upał, to może dlatego. Na pewno się dorwie do cyca i później nie puści hah :)

Odpoczywajcie i gratulacje, dzielna mamusia i synek ;) już coraz więcej maluszków u nas, chyba trza zrobic ten folder osobny ze zdjęciami imieniem waga wzrostem itd [emoji847][emoji5][emoji173]️

reklama
Hah biedna :( ja kiedyś miałam depilator, ale to jednak nie dla mnie. Wole maszynki takie za 15 zł 4 szt i dają rade :) ja tez dziś ogoliłam nóżki, ostatnio pieroga hah bo nigdy nie wisodmo kiedy porodówka wezwie. A dziś to tak ogólnie często kibelek i po śniadaniu i tej herbacie z liści malin to niestety wymiotowałam, ale całe szczęście nie jedzeniem tylko właśnie woda i herbata. Ogolnie dziś u nas upał przyszedł i ciężko się żyje już w tych ostatnich tyg ciąży. Brzuszek dziś trochę ciągnął tak w dół jak szlam gdziekolwiek, a mało chodzę. Przejście 400 m to jest maraton i cud xd może to już tuż tuż.
Ja tez w końcu muszę się troszkę ogarnac żeby się lepiej poczuć psychicznie, chociażby umalować rzęsy i brwi zrobić, albo nawet i włosy uczesać haha

Ja mam dziś takiego leniwca ze chodze w jakiejś porozciaganej bluzce i w koku ala zawodnik sumo hahahahha :D

Ja mam dziś takiego leniwca ze chodze w jakiejś porozciaganej bluzce i w koku ala zawodnik sumo hahahahha :D

A to ja na codzien to nawet czasami cały dzień włosów nie czesze tylko w kucyk albo kok hah. Po domu to outfit typu majtki + koszulka wygodna, która nie uciska brzucha, bo juz ciężko z nim xd a malowałam to się tydzień temu i to tylko dlatego, ze wychodziliśmy tam do znajomego na ta imprezę. Tak to len totalny u mnie również hah

Moja w 33tc ważyła niecałe 2300 a lekarz mówił, że idzie po 50centylu więc może twoja jest w okolicy 5-10centyla po prostu mniejsza a nie zaraz hipotrofia. Nie wiem nie znam się ale ja bym to jeszcze skonsultowała z innym lekarzem.

Gienio ja myślę ze Twój gin Cię uspokoi. Nie denerwuj się. Tak jak dziewczyny piszą dzidzia będzie mniejsza po prostu. Nie wszystkie dzieci rodzą się po 3 i pół kg. Spokojnie

reklama
Do góry