reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Zdrowe podejście, aż zacznę obserwować ten profil :) nie ma co kupować na zapas, przecież nie mieszkamy na odludziu i wszędzie są sklepy. Jak coś będzie potrzebne to zawsze można podjechać. Dużo dobrych opinii slyszalam o tych chusteczkach, one są chyba dostępne w rossmanie albo mi się źle wydaje.
Ja tam trafiłam przypadkiem, ale mądrze dziewczyna pisze [emoji4]

A jak te przepływy sprawdza lekarz ? Jak to jest opisane w wyniku? Bo ja nic takiego nie mam :( a jak sie sprawdza normy , bo jestem w takiej tabelce z centylami i teraz nie wiem czy będąc w 35 t 4 dzień mam patrzeć na tabelkę dla 35 czy 36 tygodnia ciąży ?

To u ciebie troche na odwrót jak u mnie . Kość udowa mam 33 w 5 d czyli tez mniejsza o 2 tyg , ale jako ciekawostka bo ja nie rozumiem tych skrótów to : BPD jest 32w6 a hc 35w1 czy czasem jedno i drugie to nie jest głowa dziecka ?
Tak, jak napisała @Vanilia120 , to są przepływy żył i tętnic.
Mnie zawsze sprawdza głowę, serce, nerki...A wygląda to, jakby sprawdzał bicie serca, też są takie wykresy i uderzenia na ekranie... przynajmniej u mnie to tak wygląda[emoji23][emoji16]
Gratulacje!!! Śliczny[emoji7] zdrówka dla maleństwa i szybkiego powrotu do domu[emoji16][emoji16]

reklama
A bo to nic nie da , to całe stresowanie się i spinanie , że ma być i już. Całymi dniami jest mi smutno i źle ale staram się :)
Jak jej się zachce to się urodzi, kiedyś będzie musiała wyjść :D
Mysle tak samo :) zauwazylam, ze w zyciu im bardziej na cos sie czeka, tym bardziej czas oczekiwania sie wydluza :D najlepiej sie skupic na innych sprawach, a mala Cie zaskoczy :D

Zobacz załącznik 879638 Zobacz załącznik 879637
Ale sliczna rodzinka, jak z reklamy :) wykorzystujesz dzieci jako modeli do sesji Twoich ciuszkow?
Tylko wtedy jak sami chcą , ja to robię niechętnie wole dzieci z agencji modelów i modelek i dzieci mam , ktore same zgłaszają udział . Bliźniaki czasami występują awaryjnie , jak ktos nie dojedzie na sesje albo jak bardzo chcą - Laura chce jak sa starsze dziewczynki :) moze mam jakies w tel zdjecia z sesji z bliźniakami to pokaże , tylko to backstage z mojego telefonu . Ta najmniejsza to Laura a ta ciemna dziewczynkę moze kojarzycie z seriali polskich ?

reklama
Zobacz załącznik 879638 Zobacz załącznik 879637
Tylko wtedy jak sami chcą , ja to robię niechętnie wole dzieci z agencji modelów i modelek i dzieci mam , ktore same zgłaszają udział . Bliźniaki czasami występują awaryjnie , jak ktos nie dojedzie na sesje albo jak bardzo chcą - Laura chce jak sa starsze dziewczynki :) moze mam jakies w tel zdjecia z sesji z bliźniakami to pokaże , tylko to backstage z mojego telefonu . Ta najmniejsza to Laura a ta ciemna dziewczynkę moze kojarzycie z seriali polskich ?
Jezeli im to sprawia przyjemnosc to czemu nie ;) fotogeniczni sa na pewno. Bardziej juz Laure kojarze, bo nie oglądam polskich seriali :D

Do góry