Anulaa88
Fanka BB :)
Ja tam trafiłam przypadkiem, ale mądrze dziewczyna pisze [emoji4]Zdrowe podejście, aż zacznę obserwować ten profil nie ma co kupować na zapas, przecież nie mieszkamy na odludziu i wszędzie są sklepy. Jak coś będzie potrzebne to zawsze można podjechać. Dużo dobrych opinii slyszalam o tych chusteczkach, one są chyba dostępne w rossmanie albo mi się źle wydaje.
Tak, jak napisała @Vanilia120 , to są przepływy żył i tętnic.A jak te przepływy sprawdza lekarz ? Jak to jest opisane w wyniku? Bo ja nic takiego nie mam a jak sie sprawdza normy , bo jestem w takiej tabelce z centylami i teraz nie wiem czy będąc w 35 t 4 dzień mam patrzeć na tabelkę dla 35 czy 36 tygodnia ciąży ?
To u ciebie troche na odwrót jak u mnie . Kość udowa mam 33 w 5 d czyli tez mniejsza o 2 tyg , ale jako ciekawostka bo ja nie rozumiem tych skrótów to : BPD jest 32w6 a hc 35w1 czy czasem jedno i drugie to nie jest głowa dziecka ?
Mnie zawsze sprawdza głowę, serce, nerki...A wygląda to, jakby sprawdzał bicie serca, też są takie wykresy i uderzenia na ekranie... przynajmniej u mnie to tak wygląda[emoji23][emoji16]
Gratulacje!!! Śliczny[emoji7] zdrówka dla maleństwa i szybkiego powrotu do domu[emoji16][emoji16]