reklama
G
gosc12
Gość
A tutaj zestawy dwa do wyboru na wyjście dla małejZobacz załącznik 879231Zobacz załącznik 879232, bo wiadomo z tą pogodą to różnie bywa, a maleństwo po porodzie będzie jeszcze niedogrzane i ogólnie warstwa + 1 niż u nas trzeba założyć, bo marznie
Bardzo ładne te ubranka, ale w pierwszym zestawie za dużo ciapek , kropek itp naraz, oczopląsu bym dostała
miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
A mi brzuch chyba opada. [emoji33] Pierwsze zdjęcie dzisiejsze Zobacz załącznik 879257
Oj tak, ja tez już tak mam
martini87
Serdecznie gratuluję :* zdrówka dla Ciebie i MalwinkiMalwinka 13.28 , 53 cm , 3500 sn , 10/10 już trochę pojadla mały ssak, nie mogę przesłać zdjęcia ..:/
Lustysia
Gratulacje! Dużo zdrówka dla Was!Malwinka 13.28 , 53 cm , 3500 sn , 10/10 już trochę pojadla mały ssak, nie mogę przesłać zdjęcia ..:/
miloscwczasachpopkultury
Bardzo ładne te ubranka, ale w pierwszym zestawie za dużo ciapek , kropek itp naraz, oczopląsu bym dostała
Hah, no kwestia gustu. Akurat nie będę z nią na wybieg mody szła to mi tak zbytnio nie przeszkadza. Tez wiem, ze za dużo wzorów, także pewnei ten drugi zestaw będzie użyty na wyjście
Lustysia
Śliczna Jakos to do mnie nie dociera, ze takie prawdziwe dzieciątko mam w brzuszku
G
gosc12
Gość
Cudowna jest !Na zdjęciu wygląda jak mega pulpet z 5 kg wszystko szpitalne narazie garderoba i ten ręcznik czy kocyk Zobacz załącznik 879239
Maljan
Mąż był przy porodzie?Teraz aby dojść do siebie i do domku do chłodku bo tu parówa jest . Czasem mocniej zaboli jak macica się obkurcza ale daje radę jak dziecko ssie to wtedy mocniej . Czuje się tak inaczej teraz bez brzucha
reklama
Vanilia120
Ja mam dziś ten czas i się boje [emoji8] boje się że zacznę plamić i spanikujemy.
Maz znów boi się o to że nasze dziecko jest za małe. I jak się pokochamy , on na drugi dzień się urodzi i będzie miał problemy wynikające z wagi to będziemy się obwiniać że urodził się przez nas bo nam się seksu zachciało.. może to i głupie ale jakby tak było to nie wiem sama co by siedziało w mojej głowie
No właśnie ja zobaczę co mi lekarz jutro powie, jak stoimy z waga czy dobiliśmy chociaż do tych 2.5 kg jak przepływy, wody i łożysko. Jeżeli Mały nadrobi z waga to będę chciała spróbować od poniedziałku ale mam przeczucie że wyladujemy w szpitalu