reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A mi brzuch chyba opada. [emoji33] Pierwsze zdjęcie dzisiejsze
PicsArt_07-19-09.14.12.jpg

Załączniki

• PicsArt_07-19-09.14.12.jpg
    PicsArt_07-19-09.14.12.jpg
    66,5 KB · Wyświetleń: 319
reklama
Bardzo ładne te ubranka, ale w pierwszym zestawie za dużo ciapek , kropek itp naraz, oczopląsu bym dostała :D

Hah, no kwestia gustu. Akurat nie będę z nią na wybieg mody szła to mi tak zbytnio nie przeszkadza. Tez wiem, ze za dużo wzorów, także pewnei ten drugi zestaw będzie użyty na wyjście :)

reklama
Ja mam dziś ten czas i się boje [emoji8] boje się że zacznę plamić i spanikujemy.
Maz znów boi się o to że nasze dziecko jest za małe. I jak się pokochamy , on na drugi dzień się urodzi i będzie miał problemy wynikające z wagi to będziemy się obwiniać że urodził się przez nas bo nam się seksu zachciało.. może to i głupie ale jakby tak było to nie wiem sama co by siedziało w mojej głowie

No właśnie ja zobaczę co mi lekarz jutro powie, jak stoimy z waga czy dobiliśmy chociaż do tych 2.5 kg jak przepływy, wody i łożysko. Jeżeli Mały nadrobi z waga to będę chciała spróbować od poniedziałku ;) ale mam przeczucie że wyladujemy w szpitalu

Do góry