miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny
Mnie też w nocy że dwa skurcze obudziły. Poza tym mój młody tak niemiłosiernie się drapie,że ja spać nie mogę. Idę z nim dziś do lekarza.
A ja po wizycie. Pod ktg godzinę byłam. Bo mała jak nigdy sobie spała i Pani położnej się nie podobał zapis ale ktg wyszło super.
A u mnie... szyjka krociutenka i rozwarcie na 2 cm... dla mojego Pana dr w piątek am donoszona ciążę i wtedy mogę robić wszystko. Ale to termin z USG. Z OM za tydzień kończę 37 tc. Powiedział że w razie jak urodze w ciągu tygodnia i chce szczepionki za darmo to mam mówić termin z OM ja i tak bym wolała dopiero jak skończę 37 tc z OM. Ale zobaczymy coś czuje,że poród szybko pójdzie...
Malutka waży 2880 g;-)
No to już się pcha córcia na świat. Moja tydzień temu miała 2,8 kg to teraz może już dobiła do 3 kg i tez coś w nocy kombinowała już chyba, ciekawa jestem właśnie co tam z moja szyjka itd. Ale mam wizytę w poniedziałek to może dotrwam, bo nie chce dziś robić zamieszania na SOR tu jechać i się prosić o ktg i sprawdzenie szyjki itd, bo nie są chętni nigdy..
To same dobre wieści, czekamy w takim razie na córcię [emoji5][emoji3]