reklama
Nie ma czego zazdrościć, było mineło U nas nawet nie wiem kiedy wywołują... nigdy mi taka wiedza nie była potrzebna ciekawe co doktorek powie w czwartekTo zazdroszczę marzyłam o porodzie w skończonym 38 , a zaraz skończę 39.
W no do 42 może nie, w 41 skończonym już chyba wywołują ? Czy tylko u mnie w szpitalu tak wcześnie ?
Pogodowo u nas tez ochłodzenie, pada co chwila. W nocy spać sie nie da tak deszcz hałasuje. Dzieciorki też kalosze i deszczówki i biegają jak jożiny z bażin Właśnie poszły do sklepu mi po koncentrat pomidorowy bo zapomniałam ze nie ma. Większe zakupy Pan z tesco ma przywieźć w przeciągu pół godziny... Już nawet nie pamiętam kiedy w markecie byłam
G
gosc12
Gość
W NiemczechU nas to samo. 18 st, całą noc lało i dalej leje. Ale po obiedzie idziemy z córką na spacer. Parasol i kalosze to nasz dzisiejszy zestaw ☺
Gdzie te kobiety mieszają że mają dzisiaj takie upały? W tv pokazywali że w całym kraju deszcz i ochłodzenie ☺
G
gosc12
Gość
Bardzo ładnie wyglądasz :-* weź mnie do siebie [emoji30]Patrzcie jaki wieloryb [emoji23]
Zobacz załącznik 878334
E
Ewka34
Gość
Hyhyhy dziekuje :* wiem ze mam zdolniache w domu,ale ona wie ze nie lubie ryzu, a zwlaszcza cynamonu wiec doszlysmy do porozumienia ze ona zrobi dla siebie i taty ,a ja zrobie sobie leczo ,bo oni tego z kolei nie lubia wole ja uczyc ,bo nie wiadomo co sie zdarzy,a chce zeby sobie poradzila w zyciuTy nie wybrzydzaj ☺ aż zazdroszczę córki ☺ mam nadzieję, że moja za parę lat też będzie miała chęci żeby próbować sił w kuchni. Będzie miała w życiu łatwiej kiedyś. Bo nie umieć sobie najprostszego obiadu zrobić to kalectwo. Obie siostry mojego męża nigdy się gotowaniem nie interesowały bo w sumie mamusia zawsze gotowe pod nos podała. Nigdy żadnej zupy nie ugotowały. Teraz jednej się udało bo ma faceta kucharza a drugiej w sumie też bo facet lubi i umie gotować ☺ no szczęściary ☺
E
Ewka34
Gość
Super sexy ❤Patrzcie jaki wieloryb [emoji23]
Zobacz załącznik 878334
G
gosc12
Gość
Że poród blisko w dodatku trzeci, to pójdzie szybciutkoNie ma czego zazdrościć, było mineło U nas nawet nie wiem kiedy wywołują... nigdy mi taka wiedza nie była potrzebna ciekawe co doktorek powie w czwartek
Pogodowo u nas tez ochłodzenie, pada co chwila. W nocy spać sie nie da tak deszcz hałasuje. Dzieciorki też kalosze i deszczówki i biegają jak jożiny z bażin Właśnie poszły do sklepu mi po koncentrat pomidorowy bo zapomniałam ze nie ma. Większe zakupy Pan z tesco ma przywieźć w przeciągu pół godziny... Już nawet nie pamiętam kiedy w markecie byłam
Kasiula8989
Fanka BB :)
A ja dziś następny dzień z dupki.. pogoda co prawda super, bo chłodniej o wiele niż wczoraj, ale ja jak zombie i nic nadal nie zrobiłam od 9 jak wstałam tylko leżę i spałam i czuje się słabo. Jeszcze mój ma na poludniowki także o 13.40 wychodzi i wraca 23:30 a od 10:20 poszedł sobie jak zwykle do tej zasranej piwnicy i siedzi i tam robi i robi.. i znowu cały dzień sama..
Mam już tego dosyć powoli. I go straszę i mówię, ze po porodzie jak mała będzie miała pare miesięcy to ja chce żeby mi lokum znalazł jakieś nieduże i będę tam sama z mała mieszkać, bo teraz i tak się czuje jakbym była sama, a nie z facetem..
Ale ktoś musi na to wszystko zarabiać a i pasje tez trzeba mieć
Daj mu trochę odetchnąć i ciesz się że możesz pospać w spokoju
madziula92
U nas paskudna deszczowa pogoda... Zalało nas z małym, że w galerii kalosze i skarpetki musiałam mu kupować [emoji23]
Hehe no to ładnie a ja czekam i czekam, aż przestanie padać, ale wydaje mi się że nie doczekam się nie chcę mi się z domu wychodzić na taką pogodę
reklama
miloscwczasachpopkultury
Patrzcie jaki wieloryb [emoji23]
Zobacz załącznik 878334
Super wyglądasz miłego relaksu i pływania. Tez bym gdzieś wyszła, coś porobila. Dobija mnie to, ze sama znowu dziś w domu cały dzień i nie mam co ze sobą zrobić..