reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

6BD9B2E0-AF4D-479D-B86D-0F49617D4B7F.jpeg
@oliwiapatrycja Wszystkiego Najlepszego
Z okazji Urodzin , duzo Zdrówka dla Ciebie i maleństwa , Cierpliwości , Ogromu Radości i Wytrwałości . Juz niedługo bedzie po Wszystkim <3

Załączniki

• 6BD9B2E0-AF4D-479D-B86D-0F49617D4B7F.jpeg
    6BD9B2E0-AF4D-479D-B86D-0F49617D4B7F.jpeg
    20,2 KB · Wyświetleń: 444
reklama
Kochana mój tą pizzę zamówił z naszej ulubionej pizzerii [emoji7]
Ale fakt maja najlepsze ciasto i ogólnie pizze w mieście [emoji7]
A co to za taka rewelacyjna pizzeria ? [emoji39] Ciekawa jestem czy wsuwalam [emoji39]
Nie wiem czy tak mogło byc w przypadku tej dziewczyny , ale moze wlasnie tak było skoro przez 6 miesięcy nie zainteresował ja brak miesiączki ?;)
A mnie się wydaje że wcale nie tak trudno jest nie wiedzieć o ciąży długo . Ja zrobiłam test bo miałam mieć tomograf komputerowy robiony więc wiedziałam ale ogólnie to co jakiś czas w ciąży krwawilam z powodu krwiaków i spokojnie mogłabym pomyśleć że to mój nieregularny okres. Nic mnie nie bolało , brzucha nie było widać bo mam swój naturalny duży brzuch [emoji39][emoji39] ani raz nie wymiotowałam . Dość długo czułam się jakbym w ciąży nie była [emoji39]

A co to za taka rewelacyjna pizzeria ? [emoji39] Ciekawa jestem czy wsuwalam [emoji39]A mnie się wydaje że wcale nie tak trudno jest nie wiedzieć o ciąży długo . Ja zrobiłam test bo miałam mieć tomograf komputerowy robiony więc wiedziałam ale ogólnie to co jakiś czas w ciąży krwawilam z powodu krwiaków i spokojnie mogłabym pomyśleć że to mój nieregularny okres. Nic mnie nie bolało , brzucha nie było widać bo mam swój naturalny duży brzuch [emoji39][emoji39] ani raz nie wymiotowałam . Dość długo czułam się jakbym w ciąży nie była [emoji39]
Pit stop pizza :)

reklama
Do góry