reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

6BD9B2E0-AF4D-479D-B86D-0F49617D4B7F.jpeg
@oliwiapatrycja Wszystkiego Najlepszego
Z okazji Urodzin , duzo Zdrówka dla Ciebie i maleństwa , Cierpliwości , Ogromu Radości i Wytrwałości . Juz niedługo bedzie po Wszystkim <3

Załączniki

• 6BD9B2E0-AF4D-479D-B86D-0F49617D4B7F.jpeg
    6BD9B2E0-AF4D-479D-B86D-0F49617D4B7F.jpeg
    20,2 KB · Wyświetleń: 453
reklama
Kochana mój tą pizzę zamówił z naszej ulubionej pizzerii [emoji7]
Ale fakt maja najlepsze ciasto i ogólnie pizze w mieście [emoji7]
A co to za taka rewelacyjna pizzeria ? [emoji39] Ciekawa jestem czy wsuwalam [emoji39]
Nie wiem czy tak mogło byc w przypadku tej dziewczyny , ale moze wlasnie tak było skoro przez 6 miesięcy nie zainteresował ja brak miesiączki ?;)
A mnie się wydaje że wcale nie tak trudno jest nie wiedzieć o ciąży długo . Ja zrobiłam test bo miałam mieć tomograf komputerowy robiony więc wiedziałam ale ogólnie to co jakiś czas w ciąży krwawilam z powodu krwiaków i spokojnie mogłabym pomyśleć że to mój nieregularny okres. Nic mnie nie bolało , brzucha nie było widać bo mam swój naturalny duży brzuch [emoji39][emoji39] ani raz nie wymiotowałam . Dość długo czułam się jakbym w ciąży nie była [emoji39]

A co to za taka rewelacyjna pizzeria ? [emoji39] Ciekawa jestem czy wsuwalam [emoji39]A mnie się wydaje że wcale nie tak trudno jest nie wiedzieć o ciąży długo . Ja zrobiłam test bo miałam mieć tomograf komputerowy robiony więc wiedziałam ale ogólnie to co jakiś czas w ciąży krwawilam z powodu krwiaków i spokojnie mogłabym pomyśleć że to mój nieregularny okres. Nic mnie nie bolało , brzucha nie było widać bo mam swój naturalny duży brzuch [emoji39][emoji39] ani raz nie wymiotowałam . Dość długo czułam się jakbym w ciąży nie była [emoji39]
Pit stop pizza :)

reklama
Do góry