reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ta kobieta która jutro idzie na wywołanie w drugiej ciąży do 6 msc nie wiedziała że jest w ciąży :huh: nie czuła ruchów nie miała żadnych objawów nawet pracowała fizycznie .. aż dziwne a dziecko urodziło się zdrowe 2800 , jest grubsza ale nie jakoś nie wiadomo jak
Ja zawsze się zastanawiam jak można tak długo nie wiedzieć że jest się w ciazy. Przecież nie ma się po pierwsze okresu. Co myślała że już ma menopauze czy co?

reklama
Ja zawsze się zastanawiam jak można tak długo nie wiedzieć że jest się w ciazy. Przecież nie ma się po pierwsze okresu. Co myślała że już ma menopauze czy co?
Niektóre dziewczyny np takie co cierpią na PCOS i zaburzenia tarczycy nie maja owulacji i miesiączek po kilka miesięcy . Moja koleżanka tak miała , 3 miesiące bez okresu a potem nagle był 1 miesiąc i tak non stop . Bała sie , ze nie bedzie mogła zajść w ciąże i słuchaj zaszła w pierwszym cyklu zaraz po ślubie . A ja miałam zawsze owulacje i wyniki super a zaszłam w pierwsza ciąże po roku starań :)

Niektóre dziewczyny np takie co cierpią na PCOS i zaburzenia tarczycy nie maja owulacji i miesiączek po kilka miesięcy . Moja koleżanka tak miała , 3 miesiące bez okresu a potem nagle był 1 miesiąc i tak non stop . Bała sie , ze nie bedzie mogła zajść w ciąże i słuchaj zaszła w pierwszym cyklu zaraz po ślubie . A ja miałam zawsze owulacje i wyniki super a zaszłam w pierwsza ciąże po roku starań :)
Ach. Kurczę. Nie wiedziałam. :( Nigdy nie miałam takich problemów

Dzis za mna chodzilo od rana "ogol małą" :D no i ogolilam w koncu.. kurde.. mialam problem bo jest tak miekka i tlusciutka.. ze nic nie czulam jak golilam.. no jak swinka taka :D mial to mezul zrobic ale dalam rade :p
Ja goliłam w nd przed poniedziałkową wizytą i też już czułam , że jest inna właśnie taka miękka i jakby opuchnięta ☺

A ja dzisiaj taką informację dostałam :) oczywiście wiem że u mnie w szpitalu dopiero po skończonym 37 TC uznają ciążę donoszona ale niezmiernie miło dzisiaj przyjęłam to co zobaczyłam w aplikacji:)

Załączniki

• Screenshot_2018-07-17-07-26-11-653_androidgecko.com.himommy.png
    Screenshot_2018-07-17-07-26-11-653_androidgecko.com.himommy.png
    47,5 KB · Wyświetleń: 90
Byłam na sierpniowych, ale poronilam.
Teraz jestem w 16 tygodniu.
Na prenatalnych doktor powiedział, że chłopiec. 2 razy nam pokazywał, a teraz się okazuje, że jednak dziewczynka.
Zglupiałam.
Będę się bała cokolwiek kupić teraz...
Wczoraj pokazywał tylko tak od spodu, bo nóżki skrzyżowane były i się zastanawiam czy możliwa jest jeszcze pomyłka...
Na dziewczynkę mam cały karton rzeczy po córce, bo co lepsze zostawiłam, ale ja się na koniec jednak okaże, że chłopiec... Chyba zaczekam do połówkowych z zakupami...
Gratuluje kolejnej ciąży :) mi najpierw mówili że raczej bedzie dziewczynka ale jednak ma być chłopak. Tylko pani doktor zaznaczyła, żeby się za mocno nie nastawiać bo gwarancji 100% nie daje ;)

reklama
@Ankan cudowne wiadomości. Wracaj do sił i pełnej sprawności A Borys niech rośnie zdrowo. Swoją drogą jaki duży z niego chłopiec:) ogromne gratulacje.
@oliwiapatrycja wszystkiego najlepszego z okazji urodzin. Pomyślnego rozwiązania;)
@Ewka34 Jak się dziś czujesz? Ja już myślałam że wczoraj się coś u Ciebie rozkręci :)
@klaudiaa975 dobre wiadomości. Czyli jeszcze chwila ;)

Ja coś miałam kiepska noc. Coraz mi ciężej się wygodnie położyć. Miałam w planie zrobić dziś bigos. Zobaczymy czy się uda. I obowiązkowo kimnąć się dziś muszę :)

Do góry