reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mój zobaczył zdjęcie i myslal , że szukam przepisu żebyśmy sobie jutro zrobili haha. Obiecałam , że spytam o przepis :) bo na prawdę pysznie wygląda :rolleyes2:
Super :) dzisiaj wszystkie wizyty udane :) a było ich sporo :)

A ja myślę , że będą musieli wywoływać [emoji23] po czym tak stwierdzasz ? :) Ewa już dużo wcześniej miała rozwarcie i dalej się obija , nie rodzi :D

Już nie duzo nam zostało :)

I ja [emoji173]️

A ja mam pralkę zamykana od góry więc nie widzę prania :hmm: czyli już ten proszek do pieczenia nie pomoże ? :hmm:

Doczekac się nie mogę naszych dzidziusiow [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

Strasznie się zdziwilam bo ostatnio niby 3300 a dzisiaj bliżej 3ech kilo :) więc nie będzie duża jak się obawiałam , że ok. 4kg. Uff :):) to widzę , poród za porodem. Może będziesz następna i do domu wyjdziesz już z księżniczką :-* :) a co do objawów to z dnia na dzień szyjka może zmięknąć, rozwarcie się zrobić i urodzisz :) ja już nie patrzę na to, bo nie raz dziewczyny praktycznie bez szyjki z rozwarciem chodzą jeszcze kilka tygodni :)

Jeśli było by Ci dzięki nim lepiej to pewnie , że tak :) myślę , że skoro lekarze je przepisują , to nie wyrządzają krzywdy.

Całe szczęście bo ja nie mogę Was dogonić po dniu nieobecności :D

Dziwne :confused:

38+3 :) jak nie w przeciągu 10 dni to mam pewne , że 3 lub 4 sierpnia już będę tuliła na pewno [emoji173]️ bo wtedy będą wywoływać na różne sposoby :) więc w pierwszy weekend sierpnia będę miała córeczkę w ramionach :) trochę się stresuje hehe :) chociaż nie ukrywam , że wolałabym do terminu , żeby K zobaczył malutka na żywo :(
No robią w konia. W przeciągu 10 minut, dziecko chudlo i tylo o 300gram. :D
A kiedy masz wizytę ? :)
Wizytę mam w poniedziałek 23.07 :)

reklama
Byłam na sierpniowych, ale poronilam.
Teraz jestem w 16 tygodniu.
Na prenatalnych doktor powiedział, że chłopiec. 2 razy nam pokazywał, a teraz się okazuje, że jednak dziewczynka.
Zglupiałam.
Będę się bała cokolwiek kupić teraz...
Wczoraj pokazywał tylko tak od spodu, bo nóżki skrzyżowane były i się zastanawiam czy możliwa jest jeszcze pomyłka...
Na dziewczynkę mam cały karton rzeczy po córce, bo co lepsze zostawiłam, ale ja się na koniec jednak okaże, że chłopiec... Chyba zaczekam do połówkowych z zakupami...

Nie ma co się tak wcześnie nastawiać na płeć[emoji4]poczekaj do połówkowych[emoji16] To już niedługo[emoji16]

Niektóre dziewczyny np takie co cierpią na PCOS i zaburzenia tarczycy nie maja owulacji i miesiączek po kilka miesięcy . Moja koleżanka tak miała , 3 miesiące bez okresu a potem nagle był 1 miesiąc i tak non stop . Bała sie , ze nie bedzie mogła zajść w ciąże i słuchaj zaszła w pierwszym cyklu zaraz po ślubie . A ja miałam zawsze owulacje i wyniki super a zaszłam w pierwsza ciąże po roku starań :)

Są takie sytuacje, ale żeby tak do 30-35 tygodnia nie zorientować się o ciąży, nie widzieć zmieniającego się ciała, nie czuc parcia na pęcherz, jakichkolwiek mdłości itd? No nie wiem, dziwne dosyć [emoji5]

reklama
Do góry