Gienio
Fanka BB :)
Z okazji Urodzin , duzo Zdrówka dla Ciebie i maleństwa , Cierpliwości , Ogromu Radości i Wytrwałości . Juz niedługo bedzie po Wszystkim <3
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@ oliwiapatrycja wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ☺ szczęśliwego rozwiązania
A Luiza coś się nie odzywa. Ciekawe co u niej
A co to za taka rewelacyjna pizzeria ? [emoji39] Ciekawa jestem czy wsuwalam [emoji39]Kochana mój tą pizzę zamówił z naszej ulubionej pizzerii [emoji7]
Ale fakt maja najlepsze ciasto i ogólnie pizze w mieście [emoji7]
A mnie się wydaje że wcale nie tak trudno jest nie wiedzieć o ciąży długo . Ja zrobiłam test bo miałam mieć tomograf komputerowy robiony więc wiedziałam ale ogólnie to co jakiś czas w ciąży krwawilam z powodu krwiaków i spokojnie mogłabym pomyśleć że to mój nieregularny okres. Nic mnie nie bolało , brzucha nie było widać bo mam swój naturalny duży brzuch [emoji39][emoji39] ani raz nie wymiotowałam . Dość długo czułam się jakbym w ciąży nie była [emoji39]Nie wiem czy tak mogło byc w przypadku tej dziewczyny , ale moze wlasnie tak było skoro przez 6 miesięcy nie zainteresował ja brak miesiączki ?
Pit stop pizzaA co to za taka rewelacyjna pizzeria ? [emoji39] Ciekawa jestem czy wsuwalam [emoji39]A mnie się wydaje że wcale nie tak trudno jest nie wiedzieć o ciąży długo . Ja zrobiłam test bo miałam mieć tomograf komputerowy robiony więc wiedziałam ale ogólnie to co jakiś czas w ciąży krwawilam z powodu krwiaków i spokojnie mogłabym pomyśleć że to mój nieregularny okres. Nic mnie nie bolało , brzucha nie było widać bo mam swój naturalny duży brzuch [emoji39][emoji39] ani raz nie wymiotowałam . Dość długo czułam się jakbym w ciąży nie była [emoji39]
Widziałam tylko reklamę. Musimy spróbować jeśli taka smaczna. A oni mają lokal ? Bo ostatnio porobiło się dużo lokali tylko na dostawęPit stop pizza
Dzień Dobry . chciałem się przedstawić jestem Borys i postanowiłem 16.07 przyjść na świat. Ważę 3130g i mam 57cm wielkości. Pozdrawiam
Tak mają lokal u nas na Projektancie. Ul. Leska. Łącznie z tarasem na dachu także wieczorkiem w piękna pogodę super.Widziałam tylko reklamę. Musimy spróbować jeśli taka smaczna. A oni mają lokal ? Bo ostatnio porobiło się dużo lokali tylko na dostawę
Cienkie, pyszne ciasto. Ostatnio zmienili jeszcze ser, po prostu mega [emoji7]Widziałam tylko reklamę. Musimy spróbować jeśli taka smaczna. A oni mają lokal ? Bo ostatnio porobiło się dużo lokali tylko na dostawę