Biedroneczka10
Fanka BB :)
Link do: Dni otwarte na Bocianówce zawieszone - Szpital Specjalistyczny im. Stefana Żeromskiego w KrakowieBylas tak po prostu zobaczyć? Można tak bez dni otwartych sobie pooglądać?
Ja już po wizycie, termin następnej 10sierpnia, z podkreśleniem jak nie urodzę szyjka wporzadku, przepływy tez, miałam sobie zdjęcie zrobić, ale powiem wam nic nie widziałam, kompletnie, już główkę ma w kanale i co najśmieszniejsze, ginekolog się mnie pyta czy miało być duże dziecko ja takie przerażenie w oczach, mówię mi ze 4 tyg temu miała 1540 i była z tych mniejszych w tym tyg ciąży, to mi odpowiedział ze teraz jest troche większa od rówieśników 2,5 kg hahah, jestem przerażona ze w 4 tyg przybrała kilogram ... dzisiaj kończę 34tydz, ale powiedział ze raczej nie przenoszę jak mam już skurcze przepowiadające i twardnienie brzucha to znaczy ze może nawet jutro
Można pójść i oglądnąć oddzial. Jutro będę jeszcze dzwonić się dowiedzieć o ktg to podpytam o toczy coś się zmieniło ogólnie bo oglądać nie idę wiem jak to wygląda