reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Też myślałam , że już więcej wizyt mnie nie czeka a jutro kolejna i czuję , że nie ostatnia [emoji23] zazdroszczę pogody [emoji173]️
To już będzie bezpieczny tydzień :) fajnie :) u mnie się zacznie 40 wtedy i jestem przerażona , że tyle dotrzymałam a mała ma mnie gdzieś i siedzi sobie dalej [emoji23]

U mnie to raczej na pewno ostatnia bo od 24go lekarz na urlopie 2 tyg[emoji3] to wraca na mój termin, a tyle to bez jaj ale na bank nie wytrzymam [emoji23]
Ja oczywiście bym chciała żeby już wychodziła a ona to może mieć gdzieś i wyjdzie za kilka tygodni [emoji3] najśmieszniejsze jest to, ze w 30tyg leżałam w szpitalu z szyjka, wtedy było żeby chociaż do 35 dotrzymała a teraz nic [emoji3]

reklama
Właśnie zakocham [emoji173]️ według mnie uczucie do faceta a uczucie do dziecka jest nieco inne i nie ma co tych uczuć łączyć , od jednego uciekać żeby drugie było mocniejsze. Ja już kocham córkę nad życie a pewnie z dniem kiedy się urodzi bede kochała jeszcze mocniej co nie znaczy , że zamierzam zaniedbać K. :p
Tez wydaje mi się że uczucia są inne .
Bardziej mi chodziło o okazanie tych uczuć . Jakoś tak obserwując kobiety mam wrażenie że zapominają że tez są żonami [emoji39] całą uwagę skupiają na dziecku a mąż przecież duzy i zrozumie.. a guzik prawda. Oni czasem więcej jak dzieci potrzebują [emoji16]
Dlatego dziś ci pisałam żebyś się jeszcze Kamilem zajęła póki jest a nie ciągle przygotowania to przyjścia małej i ' byleby już wyszła ' i tylko Alicja ci w głowie [emoji16]
Widać że bardzo nie możesz się jej doczekać [emoji39]

Nie przejmuj sie ;) moze dala w razie wymiany jesli by ci sie nie spodobalo lub bylo za male ;) a jesli wrednie to miej to gdzies ;) przynajmniej wiesz ile stracila ;)

Wrednie. To matka mojego cudownego ojca, to jest czarownica. Myślę , czy nie wydać komuś nawet tych ubranek. Chyba nie chce żeby moja córka je nosiła. Ktoś chętny ?[emoji23]

U nas upal, chociaz moj M nie poci sie tak jak ja :D musialam wiatrak odpalic, zeby jakos wytrzymac. A kielbasy to juz sporo zjadlam w tym roku z grilla, jeszcze zanim zgaga zaczela mnie dopadać. Teraz bym nie ryzykowala, raz zjadlam i bekalam caly dzien[emoji85]

My też ostatnio spimy z wiatrakiem. Nie słychać , nie wieje nie wiadomo jak , a powietrze takie cudowne :D ❤️
Ja jeszcze nie mialam okazji :( nie przepuszczę tej okazji we wtorek :D na szczęście zgagi nie miałam jeszcze nigdy w życiu ale podejrzewam , że nie za super uczucie. Mój ostatnio pół nocy tak bekal i się męczył a ja dopiero nad ranem sobie przypomniałam , że mam rennie i mu dalam. Wziął dwie , chwilkę possal i przeszło moment ;)

Ja mam wizyte w czwartek.. a dzis od rana mnie mdli,nie wazne co zjem..

Odpoczywaj :*
Staram się, ale jestem jakas poddenerwowana. Wszystkoni wszyscy działają mi na nerwy, aż jestem nawet na siebie zła ;).
Mnie rano strasznie mdliło, mimo że miałam pusty żołądek.

Staram się, ale jestem jakas poddenerwowana. Wszystkoni wszyscy działają mi na nerwy, aż jestem nawet na siebie zła ;).
Mnie rano strasznie mdliło, mimo że miałam posty żołądek.
Na pusty zoladek tez mnie mdli ,to z glodu poprostu ;) a u mnie to trwa od rana do teraz.. do tego czuje taka delirke jakby.. dziwne.. ;)
Nie nerwuj sie ;) wycisz sie,wlacz sobie ulubiona muzyke ,zrelaksuj ;)

reklama
My też ostatnio spimy z wiatrakiem. Nie słychać , nie wieje nie wiadomo jak , a powietrze takie cudowne :D [emoji173]️
Ja jeszcze nie mialam okazji :( nie przepuszczę tej okazji we wtorek :D na szczęście zgagi nie miałam jeszcze nigdy w życiu ale podejrzewam , że nie za super uczucie. Mój ostatnio pół nocy tak bekal i się męczył a ja dopiero nad ranem sobie przypomniałam , że mam rennie i mu dalam. Wziął dwie , chwilkę possal i przeszło moment ;)
Akurat w nocy jest mi chlodno ale w dzien caly czas mam słońce w mieszkaniu. Ciesz sie, ze nie masz zgagi. Moj ma czesto a ja do czasu ciazy nie znalam tego okropnego uczucia ale rennie przynosi ulge ;) jedyne leki jakie biore w ciazy.

Do góry