reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

To mój jak chce mi ciśnienie podnieść apropo porodu to mówi , że przy Natalce dwa razy stękłam i się mała urodziła. A ja mu mówię wtedy że dobrze że to nie on stękał bo by się nie urodziła.
Kiedyś słyszałam jak taka stara polozna odpowiedziała jednemu facetowi co komentowal, że co to takiego poród
cytuję
"Tobie jak zona rodzila powinni parasol w dup.. Wlozyc i powoli otwarty wyciągać" przepraszam za wulgarne słowo ale tak mi się skojarzyło jak facet myśli, że to takie plum :rofl:

Lew też masakra [emoji23] mój tato 23 lipca [emoji23]
Oj tam ja jestem lew a mój byk. Dwa ostre charaktery ale dajemy radę :) ja potrzebuje silnego charakteru u faceta a nie mięczaka bo bym mu na głowę weszła. Więc nie zamienilabym mojego

reklama
Klaudia tylko nie zakochaj tej córy [emoji23]

Uznacie może że jestem dziwna ale będę starać się dozować uczucia . Nie wiem czy się da ale nie chce pokazać dziecku że jest dla mnie najważniejsze na świcie. Chciałabym żeby dziecko wiedziało że jest jeszcze tatuś którego równie kocham.
Utkwiło mi w głowie zdanie katechetki z gimnazjum że jako przyszłe matki musimy uważać żeby ' macierzyństwo nie zabiło w nas żon ' . Oby się udało :)
Także ja mam plan tulić i syna i męża .. może nawet męża więcej [emoji23]
Należy pamiętać, że mąż był pierwszy i bez niego nie byłoby dzidziolka :) i mąż zawsze powinien pozostać mega ważny.

Ale uczucia należy okazywać i mężowi i dziecku i mówić im jak się ich kocha :)

Należy pamiętać, że mąż był pierwszy i bez niego nie byłoby dzidziolka :) i mąż zawsze powinien pozostać mega ważny.

Ale uczucia należy okazywać i mężowi i dziecku i mówić im jak się ich kocha :)
Dokładnie tak :) też mam na uwadze że to mąż był pierwszy :)

Tylko ciekawe jak to wyjdzie w praktyce bo jak widzę niektóre matki to chyba nie jest to proste [emoji39]

I udaje ci się wybrnąć z takich pytań ? Czy mówisz że ich ? [emoji39]
Dzieciom ciężko odpowiedzieć na takie pytanie [emoji23]
Moim zdaniem nie ma ze bardziej dzieci czy bardziej mąż. I tu i tu jest wielka miłość. Ale to dwa zupełnie inne rodzaje miłości. Inaczej kocha się dzieci, a inaczej męża

reklama
Dzieciom ciężko odpowiedzieć na takie pytanie [emoji23]
Moim zdaniem nie ma ze bardziej dzieci czy bardziej mąż. I tu i tu jest wielka miłość. Ale to dwa zupełnie inne rodzaje miłości. Inaczej kocha się dzieci, a inaczej męża
Tak Kasia masz rację ale nie raz byłam świadkiem jak moja kuzynka nawet odpowiadała dzieciom że kocha je bardziej [emoji39][emoji39] nie wiem czy dziewczyny właśnie potrzebowały takiej odpowiedzi czy ona nawet nie myśląc tak mówiła [emoji39]

Do góry