reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Klaudia, ale Ty byłaś aktywna i to bardzo do pewnego czasu[emoji16] ja dopiero od miesiąca, półtorej wychodzę, gdzieś sama [emoji23] Dlatego, jak mam okazję i czuję się ok to korzystam[emoji16] i dlatego też Karolinie to napisałam, bo ona też długo leżała[emoji16]
AA no to się nie dziwię, że korzystasz ze spacerów [emoji5]

Ja jestem skorpion, maz byk - wydaje mi sie połączenie idealne [emoji3] ja szatan, on spokojny, do wszystkiego dochodzimy rozmowa a gdy cos iskrzy to on zawsze podchodzi do tego spokojnie i mnie ogarnia [emoji3]
Dzisiaj cały dzień odpoczywamy, oglądamy mecz i jedziemy na impreze do wioski obok, ma być Bajm [emoji3]
Jutro poniedziałek, kolejny tydzień, ciekawe czy któraś z nas sie doczeka maluszka [emoji873]️ ja bardzo bym chciała w przyszły weekend leżeć na porodówce [emoji3][emoji3][emoji3]
Jutro chyba Luiza na poznać córeczki o ile dobrze kojarzę [emoji7]

Kurcze to widzę że masz już dobrze rozwiniętą ta firmę ;) ale ciekawe masz te ciuszki. Takie inne, a nie takie zwykłe [emoji39]
. Mimo wszystko dzieci i rodzina sa najważniejsze a praca to praca .

Dziekuje , chyba na tym polega magia , ze ubranka sa bardzo oryginalne i super jakości . Cały czas zdobywamy nowe kraje i kontynenty , obecnie jestesmy w 40 krajach na całym Swiecie .Nigdy bym sie tego nie spodziewała , ze po 2 latach od pomysłu dojdę tak daleko .

Też bym poszła na basen [emoji7] ale boje się , że wody mi odejdą i nawet nie będę wiedziała , a tez myślę , że nie bardzo na koniec w siedlisko bakterii iść pływać. Nie wykorzystałam w ogóle tego ciepła w tym roku. Nie byłam posiedzieć nad wodą, na basenie otwartym, nigdzie na wycieczce czy kilku dniowych wakacjach :(
Ja tez strasznie zaluje, ze nie skorzystalam z tej pogody i nie wiem czy zdaze skorzystac... pot po mnie scieka wiec najchętniej bym wskoczyła do zimnej wody

Staram się jak mogę, ale tak mnie nosi. Normalnie jak mam gości to cały czas w kuchni siedzę i pichcę. Teraz idę na łatwiznę, ale zdrowie mojego dziecka najważniejsze! A po drugie to by mi się oberwało jak bym szalała jak zawsze ;).
Z dwa, trzy tygodnie dasz radę :) przynajmniej odpoczniesz przed wielkim dniem :) bo od nas tez ochrzan dostaniesz jak Ewka z ADHD :D

reklama
. Mimo wszystko dzieci i rodzina sa najważniejsze a praca to praca .

Dziekuje , chyba na tym polega magia , ze ubranka sa bardzo oryginalne i super jakości . Cały czas zdobywamy nowe kraje i kontynenty , obecnie jestesmy w 40 krajach na całym Swiecie .Nigdy bym sie tego nie spodziewała , ze po 2 latach od pomysłu dojdę tak daleko .
Oby tak dalej![emoji16]

Do góry