reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja jestem skorpion, maz byk - wydaje mi sie połączenie idealne [emoji3] ja szatan, on spokojny, do wszystkiego dochodzimy rozmowa a gdy cos iskrzy to on zawsze podchodzi do tego spokojnie i mnie ogarnia [emoji3]
Dzisiaj cały dzień odpoczywamy, oglądamy mecz i jedziemy na impreze do wioski obok, ma być Bajm [emoji3]
Jutro poniedziałek, kolejny tydzień, ciekawe czy któraś z nas sie doczeka maluszka ❣️ ja bardzo bym chciała w przyszły weekend leżeć na porodówce [emoji3][emoji3][emoji3]

Ja też skorpion jak Ty a mój Byk jak Twój :D
A w przyszły weekend w którym tygodniu będziesz ? To mamy to samo marzenie :D ja w przyszla sobotę będę w skończonym 39 i to będzie termin z USG :)
Miłej zabawy :) u nas leje strasznie , nie da się wyjść na balkon :p

reklama
O kurcze [emoji33][emoji33]
. Mimo wszystko dzieci i rodzina sa najważniejsze a praca to praca .

Dziekuje , chyba na tym polega magia , ze ubranka sa bardzo oryginalne i super jakości . Cały czas zdobywamy nowe kraje i kontynenty , obecnie jestesmy w 40 krajach na całym Swiecie .Nigdy bym sie tego nie spodziewała , ze po 2 latach od pomysłu dojdę tak daleko .
O kurcze [emoji33][emoji33] to naprawdę robi wrażenie. Gratuluję sukcesu :)

Jakie to jest cudowne. Tyle czasu nosić w brzuszku a już nie długo będziemy miały możliwość tulenia, całowania [emoji173]️
Klaudia tylko nie zakochaj tej córy [emoji23]

Uznacie może że jestem dziwna ale będę starać się dozować uczucia . Nie wiem czy się da ale nie chce pokazać dziecku że jest dla mnie najważniejsze na świcie. Chciałabym żeby dziecko wiedziało że jest jeszcze tatuś którego równie kocham.
Utkwiło mi w głowie zdanie katechetki z gimnazjum że jako przyszłe matki musimy uważać żeby ' macierzyństwo nie zabiło w nas żon ' . Oby się udało :)
Także ja mam plan tulić i syna i męża .. może nawet męża więcej [emoji23]

. Mimo wszystko dzieci i rodzina sa najważniejsze a praca to praca .

Dziekuje , chyba na tym polega magia , ze ubranka sa bardzo oryginalne i super jakości . Cały czas zdobywamy nowe kraje i kontynenty , obecnie jestesmy w 40 krajach na całym Swiecie .Nigdy bym sie tego nie spodziewała , ze po 2 latach od pomysłu dojdę tak daleko .
Olbrzymi sukces, gratulacje :) pewnie musialas duzo poswiecic, zeby tyle osiagnac :)

Ja też skorpion jak Ty a mój Byk jak Twój :D
A w przyszły weekend w którym tygodniu będziesz ? To mamy to samo marzenie :D ja w przyszla sobotę będę w skończonym 39 i to będzie termin z USG :)
Miłej zabawy :) u nas leje strasznie , nie da się wyjść na balkon :p

O widzisz jak fajnie sie złożyło [emoji3] w sobote będę w 37+3 czyli jak niektóre liczą 38tydzien [emoji3] wiem ze mogłaby jeszcze posiedzieć ale ja ledwo daje radę już[emoji3] w czwartek mam wizytę, raczej ostatnia.. ciekawe co lekarz powie [emoji3]
U mnie słońce i 24st - bajka [emoji295]️[emoji295]️[emoji295]️

O kurcze [emoji33][emoji33]O kurcze [emoji33][emoji33] to naprawdę robi wrażenie. Gratuluję sukcesu :)
Dzieki - do mnie to jeszcze nie za bardzo dociera i troche przeraża - bo na początku była to zabawa i hobby a teraz poważna praca , raczej jestem realistka i wiem ze Czasami w życiu jest super a czasami kiepsko , moj pierwszy biznes w ogóle nie wypalił :-p ale i tak chciałam spróbować z czymś innym - co do zodiakow, to jestem upartym baranem
:)

reklama
Olbrzymi sukces, gratulacje :) pewnie musialas duzo poswiecic, zeby tyle osiagnac :)
Tak poświęciłam mase czasu i energii , niektóre sprawy troche zaniedbałam - np
siebie , mogłabym lepiej zadbać o zdrowie czy wygląd ale kompletnie nie miałam na to nawet chwili , tylko dzieci i praca , było strasznie ciężki bo wszystko co zarobiłam inwestowałam dalej , czyli tak jakby pracowałam morderczo bez pensji , teraz dopiero pierwszy raz juz jestem w stanie sobie wypłacać . Chyba każdy to przyzna , ze przy własnym biznesie najgorsze pierwsze dwa lata .

Do góry