reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Czemu w Lesznie?
Bo miałam Polna Poznań i leszno do wyboru. Mój lekarz z Polnej jest na urlopie

Mój gin mówił , że jak wody odejdą to w ciągu 24 h powinno być rozwiązanie. To jak długo będą czekać? I dali Ci obiad jak masz mieć cc?
Tez mnie to dziwi ale chyba wiedza co robią. Przenieśli mnie na ginekologie tu już tak ładnie nie jest.
Screenshot_2018-07-13-14-13-14-900_com.miui.gallery.png

Załączniki

• Screenshot_2018-07-13-14-13-14-900_com.miui.gallery.png
    Screenshot_2018-07-13-14-13-14-900_com.miui.gallery.png
    151,1 KB · Wyświetleń: 305
I specjalnie jechalas do Leszna??
Masz jakies skurcze czy cos? I tak dlugo czekaja jak wody juz dawno odeszly??
Nie mam skurczy wcale właśnie :( a bez wód do tygodnia ponoć można dotrwac jeszcze w bo organizm produkuje nowe wody do 39-40 tygodnia mi powiedzieli. Rozwarcia nie mam.
Pierwsza ciąża nie znam się ale dwóch już badalo i to samo mówili

Bo miałam Polna Poznań i leszno do wyboru. Mój lekarz z Polnej jest na urlopie

Tez mnie to dziwi ale chyba wiedza co robią. Przenieśli mnie na ginekologie tu już tak ładnie nie jest. Zobacz załącznik 877148
Zupka krupniczek? A to drugie to makaron z truskawkami? :)Ważne,że już jesteś w szpitalu pod opieką-najlepiej jak będzie obchód dopytaj,jakie mają plany..

reklama
Do góry