reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Tesciowa to nie rodzina :D hyhyhy wiem ze jest dziwna dlatego jestem juz tym zmeczona i wole jak jest teraz.. nie odzywa sie i spoookooo.. byleby juz nie trzaskala, bo wdrygam sie za kazdym razem.. ;)
A rodzinke mam super [emoji173] tą co tworzymy z mezem,ale i moja rodzina jest rodzina dla meza,jesli wiesz o co mi chodzi ;)
Tak[emoji16]rozumiem[emoji16] i wcale ci się nie dziwię[emoji16]

reklama
Ja już po wizycie. Wody w normie a mały po prostu będzie drobniejszy i też trochę też brzuch zaniza wage. Przepływy są bardzo dobre więc nie ma się czym martwić. Gbs pobrany, w poniedziałek będę mieć wynik do odbioru. No i jutro mam do niej podejść do szpitala to zrobimy zapis ktg. Trochę kamień z serca ale i tak się będę martwić pewnie do czasu aż nie będę mieć w ramionach dziecka :p

Ja już po wizycie. Wody w normie a mały po prostu będzie drobniejszy i też trochę też brzuch zaniza wage. Przepływy są bardzo dobre więc nie ma się czym martwić. Gbs pobrany, w poniedziałek będę mieć wynik do odbioru. No i jutro mam do niej podejść do szpitala to zrobimy zapis ktg. Trochę kamień z serca ale i tak się będę martwić pewnie do czasu aż nie będę mieć w ramionach dziecka :p
O to super! Wiadomo, że będziesz się już martwić do końca. Ale teraz już tylko do przodu[emoji4]

Super wiesci ❤❤❤❤ nie martw sie kochana,bedzie dobrze :* ciesz sie "urokami" koncowej ciazy [emoji23]

Ja tez miałam podobny termin bo na 20 sierpnia z OM. Tylko ja bede miała Cc i wpisali mnie na 10 sierpnia tydzień wcześniej .

Tez czułam sie wspaniale az do 30 tyg :) mam dosc spory brzuchol , ruchliwe dziecko - powiedziałabym , ze nawet bardzo i cały czas musze pracować , jesli nie fizycznie to umysłowo , nie moge sie uwolnić od spraw firmowych , bo sama sobie jestem szefem a non stop sie duzo dzieje .

Super , ze podoba ci sie imię małej <3 podobno jest jakaś bajka o dziewczynie o imieniu Astrid która jest Wikingowa dziewczyna i lata na smoku:) a mi sie bardzo podoba była belgijska królowa o tym imieniu - mimo ze jej historia nie jest zbyt fajna a nawet smutna.

Juz wiesz gdzie będziesz rodziła ?
Widziałam właśnie, że nadal dzielnie pracujesz. Własna działalność czasem tego niestety wymaga ale mam nadzieje, że nie obCIĄŻA Cię to za bardzo :) a mogę spytać czemu CC, wskazania medyczne czy wybór? Przy bliźniakach też miałaś?
Z bajką to pewnie chodzi o 'Jak wytresować smoka'. Bardzo fajna animacja, naprawdę polecam! Nawet dla dorosłych :) Najfajniej oglądać w oryginale, przynajmniej ja nie lubię dubbingu.
Wybieram się rodzić na Żwirki i Wigury w Warszawie. Tam jest ładny nowy oddział porodowy.
A Twoje CC gdzie będzie?

Widziałam właśnie, że nadal dzielnie pracujesz. Własna działalność czasem tego niestety wymaga ale mam nadzieje, że nie obCIĄŻA Cię to za bardzo :) a mogę spytać czemu CC, wskazania medyczne czy wybór? Przy bliźniakach też miałaś?
Z bajką to pewnie chodzi o 'Jak wytresować smoka'. Bardzo fajna animacja, naprawdę polecam! Nawet dla dorosłych :) Najfajniej oglądać w oryginale, przynajmniej ja nie lubię dubbingu.
Wybieram się rodzić na Żwirki i Wigury w Warszawie. Tam jest ładny nowy oddział porodowy.
A Twoje CC gdzie będzie?
Malutka ułożona miednicowo a poza tym pierwsze rozwiazanie miałam cc i mam prawo miec znowu, musiałabym wyrazić zgodę na poród siłami natury .
Tak to pewnie chodzi o ta bajeczkę :)
Ja bede rodzic w Medicover- dam znać , czy było warto jak bede po :)

Oj z Firma własna ciezko sie wyluzować zwłaszcza jak samemu sie wszystko robi od podstaw i współpracuje z masa ludzi , wlasnie wdrażam męża i jest przerażony po kilku dniach ma dosc a myslal , ze to on ma ciezko w pracy ..:)

Na polepszenie humoru dzisiaj dostałam taka nagrodę z konkursu na fejsie :D

Załączniki

• IMG_20180713_140140_357.jpg
    IMG_20180713_140140_357.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 108
reklama
A ile waży maluch?

Do góry