reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

35+1 zaczęłam 36. Mały dalej leży pośladkowo więc przed chwilą podpisałam zgodę na cc. Po 8 będzie wizyta i zdecydują

Wow, to teraz trzymam kciuki za Was ;) ja tez tak jak Ty mam tak bezobjawowo i tez może mnie w każdej chwili zaskoczyć, w sumie każda z nas ;)

Czyli mówisz, ze nic Ciebie nie bolało wcześniej i nic się nie zapowiadało? Miałaś wcześniej problemy duże z szyjka rozwarcie czy cokolwiek? Czy po prostu wody odeszły tak nagle??

reklama
A ja już w szpitalu :) wody mi odeszły, po przyjęciu podali mi antybiotyk bo gbs mi pobrał gin i wyników jeszcze nie miałam. Leżę pod KTG skurczy nie ma. lekarz zbadal i potwierdził, że wody odeszły. Czekam na rozwój sytuacji :) ale mam stresa. I zobaczcie całą ciążę latalam
Trzymam kciuki.
I zobaczcie jaki ten los jest przewrotny.
To @Luiza. jeśli dobrze pamiętam miała być pierwsza ;)

@Ankan trzymam kciuki!!!! To zrobiłaś nam dzisiaj z rana niespodziankę :).
Sala super!

@KatiNails ja miałam ciężki pierwszy porod, który powinien skończyć się cc, ale urodziłam sn. Teraz długo się zastanawialam jak rodzic, ale chyba spróbuję sn, jeżeli wszystko będzie ok.

Mój plan był taki by do męża i łóżka jednak wrócić. Tylko mąż chyba nie miał takiego planu.. wystarczyło 15 minut i moja poduszka ciąża jest okupowana Zobacz załącznik 876969
Ach tak[emoji16] to cię wykurzono z łóżka [emoji16]
Ja na szczęście nie wiem co to zgaga, nigdy nie miałam. Ciekawe czy to znaczy że moja mała będzie bez włosów?[emoji23]

W ogole kot mi gdzieś zaginął.. szukam szukam i znalazłam łobuza.. [emoji85]Zobacz załącznik 876970
Znalazł nowe lokum[emoji16]

reklama
Do góry