reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
To całe szczęście !! Ja zrobie krok i czuje jakby w tym momencie czyjaś noga wciskała sie w szyjkę , pochwę , sama nie wiem gdzie tam na dole i takie pieczenie .. ehh zwiększę magnez bo brałam 1 tabletkę trzy razy dziennie , moze pomoze ..
O kurcze no to faktycznie :( wiadomo ciężko się już robi. Dziś mamy 13, więc równy miesiąc do mojego cc. Ale ogólnie nie mogę narzekać. Bo żadnych boli, skurczy itp. No ale prawda taka że w tym momencie każdej z nas może lada chwila się zacząć...
Odejście wód nie musi być niczym orzepowiedziane :)

O kurcze no to faktycznie :( wiadomo ciężko się już robi. Dziś mamy 13, więc równy miesiąc do mojego cc. Ale ogólnie nie mogę narzekać. Bo żadnych boli, skurczy itp. No ale prawda taka że w tym momencie każdej z nas może lada chwila się zacząć...
U mnie nic na to nie wskazywało :) Aa skurczy nie mam i jak badal mnie to rozwarcia też a wody poszły wszystkie potwierdzil

A ja już w szpitalu :) wody mi odeszły, po przyjęciu podali mi antybiotyk bo gbs mi pobrał gin i wyników jeszcze nie miałam. Leżę pod KTG skurczy nie ma. lekarz zbadal i potwierdził, że wody odeszły. Czekam na rozwój sytuacji :) ale mam stresa. I zobaczcie całą ciążę latalam
O matko już . Powodzenia trzymajcie się mocno , niech wszystko będzie dobrze :* :) :)

Otóż to .. czasami wlasnie dziewczyny ze skracająca sie szyjka , bólami urodzą pózniej niz te co czuły sie swietnie . Teraz to juz loteria .. dokończ te morele i troche poodpoczywaj, niebawem Czeka nas nocne wstawanie - zbieraj siły :)

35+1 akurat dziś zaczynam 36:)
U Mnie we wtorek bedzie 35+1 , z bliźniętami dotarłam do 36+0 ale wtedy to cała ciąże bardzo uważałam na siebie - leżałam i nic nie musiałam robić ani szczególnie sie stresować a Teraz to prowadzenie firmy przyprawia mnie o zawał dzień w dzień .

reklama
Do góry