Gienio
Fanka BB :)
Wypas kochana - jak ZaGramanicaW Lesznie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wypas kochana - jak ZaGramanicaW Lesznie
O kurcze no to faktycznie wiadomo ciężko się już robi. Dziś mamy 13, więc równy miesiąc do mojego cc. Ale ogólnie nie mogę narzekać. Bo żadnych boli, skurczy itp. No ale prawda taka że w tym momencie każdej z nas może lada chwila się zacząć...To całe szczęście !! Ja zrobie krok i czuje jakby w tym momencie czyjaś noga wciskała sie w szyjkę , pochwę , sama nie wiem gdzie tam na dole i takie pieczenie .. ehh zwiększę magnez bo brałam 1 tabletkę trzy razy dziennie , moze pomoze ..
U mnie nic na to nie wskazywało Aa skurczy nie mam i jak badal mnie to rozwarcia też a wody poszły wszystkie potwierdzilO kurcze no to faktycznie wiadomo ciężko się już robi. Dziś mamy 13, więc równy miesiąc do mojego cc. Ale ogólnie nie mogę narzekać. Bo żadnych boli, skurczy itp. No ale prawda taka że w tym momencie każdej z nas może lada chwila się zacząć...
Odejście wód nie musi być niczym orzepowiedziane
O matko już . Powodzenia trzymajcie się mocno , niech wszystko będzie dobrze :*A ja już w szpitalu wody mi odeszły, po przyjęciu podali mi antybiotyk bo gbs mi pobrał gin i wyników jeszcze nie miałam. Leżę pod KTG skurczy nie ma. lekarz zbadal i potwierdził, że wody odeszły. Czekam na rozwój sytuacji ale mam stresa. I zobaczcie całą ciążę latalam
Otóż to .. czasami wlasnie dziewczyny ze skracająca sie szyjka , bólami urodzą pózniej niz te co czuły sie swietnie . Teraz to juz loteria .. dokończ te morele i troche poodpoczywaj, niebawem Czeka nas nocne wstawanie - zbieraj siłyO kurcze no to faktycznie wiadomo ciężko się już robi. Dziś mamy 13, więc równy miesiąc do mojego cc. Ale ogólnie nie mogę narzekać. Bo żadnych boli, skurczy itp. No ale prawda taka że w tym momencie każdej z nas może lada chwila się zacząć...
Odejście wód nie musi być niczym orzepowiedziane
35+1 akurat dziś zaczynam 36O matko już . To który już tydzień ? Powodzenia trzymajcie się mocno , niech wszystko będzie dobrze :*
Dokończ I odpoczywaj @KatiNailsOtóż to .. czasami wlasnie dziewczyny ze skracająca sie szyjka , bólami urodzą pózniej niz te co czuły sie swietnie . Teraz to juz loteria .. dokończ te morele i troche poodpoczywaj, niebawem Czeka nas nocne wstawanie - zbieraj siły
U Mnie we wtorek bedzie 35+1 , z bliźniętami dotarłam do 36+0 ale wtedy to cała ciąże bardzo uważałam na siebie - leżałam i nic nie musiałam robić ani szczególnie sie stresować a Teraz to prowadzenie firmy przyprawia mnie o zawał dzień w dzień .35+1 akurat dziś zaczynam 36
Mi też akcja zaczęła się od odejścia wód. Skurcze jakiś godzinę później się pojawiłyU mnie nic na to nie wskazywało Aa skurczy nie mam i jak badal mnie to rozwarcia też a wody poszły wszystkie potwierdzil
Obiecuję poprawę i trochę więcej odpoczynku :*