reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jestes na czczo ?
Tak kolacji już nie jadlam. Tylko o 2 jogurt i pasek Kinder bueno

Ja się zastanawiam kiedy u mnie się zacznie [emoji23] jak ja jeżdżę zbieram jabłka, gotuję, pieke.
Mogłabym tak urodzić już 37+1. Termin bezpieczny dla małej będzie. Znając życie wytrzymam do terminu cc [emoji23]
Tez tak latalam więc już przystopuj :) wczoraj ogórki robiłam
Screenshot_2018-07-12-14-47-11-944_com.miui.gallery.png

Załączniki

• Screenshot_2018-07-12-14-47-11-944_com.miui.gallery.png
    Screenshot_2018-07-12-14-47-11-944_com.miui.gallery.png
    615,7 KB · Wyświetleń: 411
Tak kolacji już nie jadlam. Tylko o 2 jogurt i pasek Kinder bueno

Tez tak latalam więc już przystopuj :) wczoraj ogórki robiłam Zobacz załącznik 876973
Jeszcze dziś morele mnie czekają i będę próbowała trochę zwolnić [emoji14]
A Ty się nie martw bo to na prawdę już bezpieczny tydzień :* wszystko będzie dobrze :*

Niby wiem, ze juz bezpieczny bo już nawet sterydów nie podają i Mały miał 04.07 2700g. Ale strach przed cięciem mam :( na pocieszenie taki widok mam
Screenshot_2018-07-13-06-52-57-046_com.miui.gallery.png

Załączniki

• Screenshot_2018-07-13-06-52-57-046_com.miui.gallery.png
    Screenshot_2018-07-13-06-52-57-046_com.miui.gallery.png
    252 KB · Wyświetleń: 443
Ja się zastanawiam kiedy u mnie się zacznie [emoji23] jak ja jeżdżę zbieram jabłka, gotuję, pieke.
Mogłabym tak urodzić już 37+1. Termin bezpieczny dla małej będzie. Znając życie wytrzymam do terminu cc [emoji23]
No podziwiam :) ja ostatnio chwile przy komputerze posiedzę przy biurku i zaczyna sie jazda , wiec juz maź mówi ze mam leżeć , komputer do lozka ( wczoraj szykowałam tak dokumenty do księgowości ) a jest remont wiec powinnam posegregować stare rzeczy , powyrzucać - lezy to i Czeka az mi bóle przejdą .

A jak dzis synek sie czuje ?

Niby wiem, ze juz bezpieczny bo już nawet sterydów nie podają i Mały miał 04.07 2700g. Ale strach przed cięciem mam :( na pocieszenie taki widok mam Zobacz załącznik 876974
Piękna sala :* u nas niby sale porodowe odnowione, ale i tak jak za czasów PRL jest [emoji23] chociaż mnie osobiście to nie przeszkadza.
Kochana ja rodzac się w terminie ważyłam 2650 [emoji14]
Cięcia serio się nie bój :* przeżyłam próbę SN, skończyło się cc i świadomie teraz drugi raz wybrałam cc. Nigdy więcej nie chce rodzic SN. Chociaż rozumiem i szanuję jak dziewczyny nie chcą cc. Bo np dobrze poród SN znosiły.

Niby wiem, ze juz bezpieczny bo już nawet sterydów nie podają i Mały miał 04.07 2700g. Ale strach przed cięciem mam :( na pocieszenie taki widok mam Zobacz załącznik 876974
Jaki piekny szpital !! Gdzie to jest ?

Moja córcia urodziła sie 2500 G i całkiem zdrowa, wszystko bedzie dobrze zobaczysz . Teraz Twój synek to moze i z 3 kilo ważyć .

No podziwiam :) ja ostatnio chwile przy komputerze posiedzę przy biurku i zaczyna sie jazda , wiec juz maź mówi ze mam leżeć , komputer do lozka ( wczoraj szykowałam tak dokumenty do księgowości ) a jest remont wiec powinnam posegregować stare rzeczy , powyrzucać - lezy to i Czeka az mi bóle przejdą .

A jak dzis synek sie czuje ?
Ja jak siedzę i robię paznokcie dziewczynom to zaczynam czuć kość ogonowa jak z synem w ciąży i prawa noga okropnie mi puchnie. Potem jak się położę z nogami w górze to po 15 minutach przechodzi. Ale chodzić, stać mogę. To mi problemu żadnego nie robi

reklama
Ja jak siedzę i robię paznokcie dziewczynom to zaczynam czuć kość ogonowa jak z synem w ciąży i prawa noga okropnie mi puchnie. Potem jak się położę z nogami w górze to po 15 minutach przechodzi. Ale chodzić, stać mogę. To mi problemu żadnego nie robi
To całe szczęście !! Ja zrobie krok i czuje jakby w tym momencie czyjaś noga wciskała sie w szyjkę , pochwę , sama nie wiem gdzie tam na dole i takie pieczenie .. ehh zwiększę magnez bo brałam 1 tabletkę trzy razy dziennie , moze pomoze ..

Do góry