reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Nie dał się namówić ale wcale mu się nie dziwię wyszedł o 8ej do pracy i dopiero niedawno wrócił.
Też jestem ciekawa która będzie pierwsza:)
No ciekawe , ciekawe - niby do sierpnia jeszcze troche , czy ma któraś z was przeczucia , ze urodzi przed czasem ? Ja mysle , ze nie dotrwam do terminu Cc niestety .

reklama
Okej, wszystko wykorzystam [emoji23]
Mała tak sie pnie dzisiaj jakby chciała moje plany wyprzedzić [emoji3]
Swoją droga jestem bardzo ciekawa która z nas pierwsza sie rozpakuje z ciazy pojedynczej :) Luiza zaczyna, trzymam kciuki za nasze pierwsze dziewczynki ❣️

Oj tak, a jak już tak na bogato zaczynamy od bliźniaków to co to później będzie, kolejka bez zatrzymania hah ;)

A ja myślę że dotrwam do terminu :D takie przeczucie :p

A ja właśnie sama nie wiem. Mam sporo twardnienie i boli okresowych ale nie takich porodowych. Pytanie co się będzie działo jak zacznę odstawiać magnez. Przy córce do 37 TC brałam magnez i fenoterol urodziłam w 39tc ale nie miałam żadnych twardnienie ani skurczy dopiero te porodowe.
Naprawdę zupełnie inna ta ciaza niż pierwsza.

reklama
Nigdy nie zrozumiem dlaczego na torebce budyniu jest napisane " 4 porcje" :)
IMG_20180712_213225.jpg

Załączniki

• IMG_20180712_213225.jpg
    IMG_20180712_213225.jpg
    83,7 KB · Wyświetleń: 361
Do góry