reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Właśnie dlatego uważam że powinny być ulgi podatkowe dla nas bo płacimy ogromne podatki. Z wypłat nam tyle ściągają że głowa mała a nie dostaje nic w zamian. Ale lepiej nie będę się bardziej wypowiadać bo mnie coś trafia i tylko się ciśnienie podnosi jak widzę politykę naszego państwa.
Ja ciebie popieram jak najbardziej.. ale to Polska.. realia sa zupelnie inne ,i szkoda nerwow na to wszystko.. bo i tak nie wygramy.. ;)

reklama
Ja to mam szczęście, mój lekarz 24go idzie na urlop, 2tyg. Termin na 8.08 chociaż raczej nie dociągnę [emoji33] tak wiec dziewczyny, od 18go (ciąża donoszona) będę zapraszać małą do wyjścia [emoji23] zaplanowałam wykorzystywać męża ❣️ posprzątać generalnie dom [emoji536][emoji1323][emoji1323][emoji1323] umyć okna sztuk dwie [emoji91][emoji91][emoji91] co jeszcze proponujecie?[emoji3]
Schody? Spacery? ;)

Ja to mam szczęście, mój lekarz 24go idzie na urlop, 2tyg. Termin na 8.08 chociaż raczej nie dociągnę [emoji33] tak wiec dziewczyny, od 18go (ciąża donoszona) będę zapraszać małą do wyjścia [emoji23] zaplanowałam wykorzystywać męża ❣️ posprzątać generalnie dom [emoji536][emoji1323][emoji1323][emoji1323] umyć okna sztuk dwie [emoji91][emoji91][emoji91] co jeszcze proponujecie?[emoji3]

Podobno herbata z liści malin, masowanie piersi i brzucha, wchodzenie po schodach, ananasa zjesc dużo i nie wiem hah

Ja czekam na mojego męża bo zaraz wróci z pracy. Upiekłam mu pizzę bo już od kilku dni mówił, żeby zjadł moją bo najlepsza:biggrin2: nawet mu sosik czosnkowy sama zrobiłam.
Ja mam chęć gdzieś wyjść np kino, molo w Sopocie albo chociaż Starówka w Gdańsku a on mi mówi, że zmęczony jest, zje i idzie spać. Co najwyżej możemy obejrzeć jakiś film na projektorze powiedział:( A tak mnie nosi żeby gdzieś pójść.
Zazdroszcze Ci tego, ze mieszkasz nad morzem [emoji7]

E no co się będziesz męczyć ze sprzątaniem. Jeśli Twój nie ma oporów to atakuj go codziennie. Ja sobie ostatnio właśnie uświadomiłam , jak mi dr powiedział żeby się bzykać to przyspieszy się poród, że właśnie my z mężem noc przed porodem tak zadziałaliśmy wtedy nieświadomie, a rano odeszły mi wody ☺
Jak tylko sierpień się zacznie to planuję go wykorzystywać co wieczór ☺

Zazdroszcze Ci tego, ze mieszkasz nad morzem [emoji7]
Nie dał się namówić ale wcale mu się nie dziwię wyszedł o 8ej do pracy i dopiero niedawno wrócił.
Okej, wszystko wykorzystam [emoji23]
Mała tak sie pnie dzisiaj jakby chciała moje plany wyprzedzić [emoji3]
Swoją droga jestem bardzo ciekawa która z nas pierwsza sie rozpakuje z ciazy pojedynczej :) Luiza zaczyna, trzymam kciuki za nasze pierwsze dziewczynki ❣️
Też jestem ciekawa która będzie pierwsza:)

reklama
Trochę rozpusty na kolacje też się należy [emoji23]
A teraz dobranoc bo obowiązki wzywają :( syn znów gorączka :( dałam leki, czekam aż spadnie mu temperatura i póki on bez temperatury to też muszę się przespać. A Wam życzę przespanych nocy :*
IMG_20180712_205933.jpg

Załączniki

• IMG_20180712_205933.jpg
    IMG_20180712_205933.jpg
    70,6 KB · Wyświetleń: 340
Do góry