reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dzień dobry :) ja dziś kontrola u kardiologa po tym holterze. A że młody goraczkuje to mój brat przyjeżdża z nim posiedzieć.
Wczoraj skończyłam robić dzemy morelkowe, a w piątek będę miała kolejne 10 kg moreli i będę robić morele w syropie [emoji7]
Siedzę nad śniadaniem i zaraz idę sprzątać.

Ewą i Mikasa trzymajcie się jeszcze :*
IMG_20180712_081436.jpg

Załączniki

• IMG_20180712_081436.jpg
    IMG_20180712_081436.jpg
    121,6 KB · Wyświetleń: 332
reklama
Dzień dobry.
Ja właśnie w poradni przyszpitalnej z córkami zobaczyć jak tam po operacji u córy.
Śniło mi się dziś że urodziłam. Dosłownie czułam jak mam maluszka takiego kruchego na rękach... A potem przejrzałam się dokładnie i okazał się dziewczynka:)
Miłego dnia!
Przegapiłam. Jaka operację miała Twoja córka? Wszystko już ok?

Dzień dobry :) ja dziś kontrola u kardiologa po tym holterze. A że młody goraczkuje to mój brat przyjeżdża z nim posiedzieć.
Wczoraj skończyłam robić dzemy morelkowe, a w piątek będę miała kolejne 10 kg moreli i będę robić morele w syropie [emoji7]
Siedzę nad śniadaniem i zaraz idę sprzątać.

Ewą i Mikasa trzymajcie się jeszcze :*Zobacz załącznik 876545
Powodzenia!

Widzę, że dużo osób wybrało te materace hevea[emoji16] Ale mają mega dobre opinie[emoji4] Dobrze, że dotrzymałaś wizyty[emoji4] Dzisiaj będziesz wszystko wiedzieć [emoji4]I co z córką? Wszystko Ok?[emoji4]
Wciąż czekamy. Kocham NFZ...
Przegapiłam. Jaka operację miała Twoja córka? Wszystko już ok?
Długo by opowiadać. Córka ma od urodzenia niedrozny kanalik lzowy i mimo licznych interwencji wciąż nie było dobrze. Teraz miała kolejną próbę zespolenia woreczka lzowego z utworzonym kanalikiem laryngologicznie. Na pół roku miała założony specjalny stent żeby jej to nie zaroslo i znów się nie przytkalo. Jakieś miesiąc temu wyjeto jej stent. Mam wrażenie że jest dużo lepiej niż kiedykolwiek.
Taki defekt to dla dziecka nie tyle ból co wieczne lzawienie oka i taka napuchtnieta powieka.

Zle dni u mnie ostatnio. Kłopoty z autem. W domu... poród lada moment i brak jakiekolwiek pomocy. Nerwowa jestem i z mężem się dogadać nie mogę ani trochę.dobrze że czuje się lepiej niż ostatnio bywało. Choć jeszcze nie jest dobrze. W nocy jakby mało było zalalo mężowi biuro. Niby nie mocno ale telefon służbowy, kasa, laptop zaznaly wody. Nie wiem czy bez strat się obejdzie.

A żeby było zabawniej właśnie byłam w wc i chyba zaczął mi czop odchodzic.

Hihi wywołuję Cię pod tablicę do odpowiedzi :D
To super że jeszcze jesteście w dwupaku. Został nam ostatni miesiąc laby więc trzeba to jak najlepiej wykorzystać :D Rozstępami się nie martw - ja przestałam na nie zwracać uwagę a mój mi powtarza że przecież urodzę mu syna i koniec tematu :p
Rozumiem że teraz mniej czasu na forum ale daj chociaż znać jak się rozpakujecie :)
Jak urodzę to na pewno dam znać :) Mąż pod koniec lipca zaczyna kurs, więc planuje spędzać tu nieco więcej czasu w miarę jak mi pozwolą na to siły i mój Maluszek w brzuszku :)

Tak czytam o tych Wasze dolegliwościach skurczowych i problemach z nocnym spaniem i mam jednak dość ustabilizowaną sytuację, bo żadne nocne ani dzienne skurcze w dużej częstotliwości mnie nie męczą :) Mam nadzieję, że tak zostanie jak najdłużej ;)
@Ewka34 bądź dzielna i daj znać po wizycie :) Trzymam kciuki :)

Hej dziewczyny :)

Dobrze ze dzis jade.. w nocy dostalam taki potworny skurcz,nie puscil nawet gdy znienilam pozycje i gdy wstalam,pochodzilam.. nie moglam isc.. taki bol.. trwal z minute moze ciut wiecej,az mi lezki poszly bo nijak nie chcialo puscic ,nawet kiwanie na boki i w przod tyl ,nie pomoglo,to byl taki scisk calego brzucha i łona.. no masakra ,pozniej juz byly zwykle tzn lzejsze.. liczylam je i czekalam z budzeniem mojego, ale skurcz juz nie wrocil i zasnelam.. dzis strasznie rwie mnie na dole.. :(
Daj znać po wizycie :)

reklama
@klaudiaa975 hyhyhy piekny chlebowy placek ❤❤❤ [emoji23][emoji23]
Haha dziekii :):)❤️
Znow mam te prądowe skurcze w dol.. tyle ze teraz od strony krzyza :/
Czekam na jutro.. ;)
Już wyczekalas czwartku :*
Ja znowu miałam rano taki skurcz , że się ruszyć nie mogłam tak bolało. W nocy byłam siku co godzinę. Już mój się śmiał bo co wstawałam to patrzył na zegarek :/
Ja tez tak wszystko osobno, ale jest tego trochę. Mam miejsce w szafie, żeby powiesić tylko muszę zamówić takie malutkie wieszaczki na ubranka dla dzidziusia ;)
No piękne masz paznokcie szkoda niszczyć, tylko bezbarwny dla połysku i wystarczy :)
Ja kupiłam za 6zl 30 sztuk takie dla dzieci różowe :)
Hehe. Posmaruj masłem połóż wędlinę i pomidorka i kanapka jak się patrzy ☺
Na śniadanie dzisiaj mam świeży przynajmniej [emoji23]

Do góry