Ankan
Fanka BB :)
Mi lekarz mądre zdanie powiedział, że nasz organizm najlepiej wie kiedy mamy przystopowac więc jak coś boli to trzeba więcej odpoczywaćMoze za dużo dziś chodziłam, w.ciagu dnia ani chwili nie leżałam masakra
Jutro pierdziele nic nie robie
Oj dla mnie to był mega kłopot ale wczoraj wreszcie kupilismyNie sądziłam że wybór łóżeczka sprawi mi taki kłopot. Zabieram się za to od tygodnia i jak już miałam coś wybrane to dziś już 10 razy zmianiłam zdanie i w końcu nie zamówiłam....
Link do: Łóżeczko Nel Serce biały-popiel – KLUPŚ MEBLE DZIECIĘCE
My wzięliśmy bez szuflady bo będzie stało przy naszym łóżku i tak by nie było jak jej otworzyćPierwsza opcja białe z szufladą
Druga opcja (mojego męża) białe z misiem/żyrafą po boku bez szuflady
Trzecia opcja już po krótkiej dyskusji zwykłe białe bez szuflady
Chciałam z szufladą ale obawiam się jak to będzie ze ścieraniem kurzu z tej dykty. Potem mąż wybrał z obrazkiem ale zaś nie wiemy gdzie to łóżeczko będzie stało (będziemy się wyprowadzać do końca września) i w końcu stanęliśmy nad zwykłym klasycznym białym i wtedy T. pojechał do pracy i w końcu mamy zamówiony tylko materac
Jeżeli zdecydujemy się na to zwykłe białe to raczej kupimy stacjonarnie bo szkoda dawać 30 zł za wysyłkę a znaleźliśmy sklep z Bielska
Aj dziękuję niestety cc mnie czeka więc obym po doszła szybko do siebieJa w swoim domu jak wejdę na piętro to już mam szybszy oddech. A jak mam wejść do rodziców na 3 piętro to idę i idę i krzesło stoi w korytarzu bo ja muszę od razu usiąść jak wejdę.
Oj kobieto.. obyś miała równie lekki poród co teraz się czujesz. Zazdroszczę ☺
Materac to była zmora moja im wiecej czytałam to większy mętlik w głowie miałam z tego Was wczoraj pytałam jaki macie. Ale w końcu dziś przed chwilą zamówiłam bo czas oczekiwania do dwóch tygodni. Mam nadzieję tylko, że zdazy dojsc przed porodem. Zamówiłam w końcu ten https://hevea.krakow.pl/materac-piankowy-duo-activia-120x60-p-5.htmlJa szukałam zwykle białe z szuflada i miałam problem, ale na szczęście coś się pojawiło na ebayu i zamówiliśmy. Za to materac już chyba z dwa tygodnie mam w koszyku plus jeszcze mnostwo innych rzeczy i ciagle coś zmieniam w tym zamówieniu, muszę w końcu je zrealizować, bo mnie poród zastanie ;P