Fiorna
Fanka BB :)
Po co w ogóle jest ta poduszka motylek?
Poduszka antywstrząsowa ja bym ją kupiła z myślą o podróżach samochodem..i do wózka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po co w ogóle jest ta poduszka motylek?
Stacjonarnie gdzieś czy zamawialas? Jakbyś dała radę to zmierzylabys dla mnie szerokość takiego wieszaczki?Ja kupiłam za 6zl 30 sztuk takie dla dzieci różowe
Tez właśnie tym się zasugerowałam, ze przeczytalam dużo pozytywnych opiniiWidzę, że dużo osób wybrało te materace hevea[emoji16] Ale mają mega dobre opinie[emoji4] Dobrze, że dotrzymałaś wizyty[emoji4] Dzisiaj będziesz wszystko wiedzieć [emoji4]I co z córką? Wszystko Ok?[emoji4]
Z tego chciałam zobaczyć na żywo najpierw i tak długo wymyślalam bo na obrazku często ładnie wygląda a gorzej w realu. Ale jak to zobaczyłam na żywo to wiedziałam, że to chce
U nas do świtu padało a teraz pochmurno. Mój dziś na nockę idzie więc wspolna kawka zaraz, później jakieś zakupy i parę spraw na mieście i później jakiś obiadek. Generalnie na luzie bez większych planowOj. Połowa lipca A u mnie pod górę.
A u was jakie plany na dziś? Też u was całą noc ulewa była?
Ale takie ciśnienie nie jest zle co napisałaś. Może dziecko Ci na coś uciska i gorzej się poczulasMogło pójść o szynkę bo w sklepie pokroili tak przeźroczyste plastry że masło z bułki prześwitywało
Haha mój też [emoji23]Mój na początku nie wiedział po co ta dykta i dał pod szczebelki co się materac kładzie ;P nie było to wg uwzględnione w instrukcji
Dzień dobry dziewczynki Witam się w skończonym 37 tygodniu, według niektórych źródeł/lekarzy ciąży donoszonej [emoji16][emoji16][emoji16]
KorzystajHej dziewczynki :*
U Nas całą noc lało ale spało się cudownie
Leżę cicho bo jest prawie 9 a mój syn jeszcze śpi masakra szok
Ewka daj znac po wizycie :*
Ja od nich właśnie zamówiłam motylka ☺Szukam właśnie poduszki motylka i w świecie dziecka na allegro mają po niecałe 15 zł i jest opcja darmowej dostawy listem poleconym ekonomicznym taniej chyba nie widziałam
Na 9.08. W nast środę kończę 37tc więc będzie zezwolenie na rodzenieSpokojnie, czop może podobno długo przed terminem odchodzić na kiedy masz termin?
Stacjonarnie gdzieś czy zamawialas? Jakbyś dała radę to zmierzylabys dla mnie szerokość takiego wieszaczki?