reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
U mnie też całą noc padało , po 6 rano już spac nie mogłam , poszłam na dwor umyłam taras z kostki , wyszorowalam szczotką wodą z płynem potem splukalam wodą z węża , jest zadaszone także deszcz tam nie dociera . Upralam dywan bo pies mi rano nasikał :angry: później zrobię dżem z czarnej porzeczki bo już tak dojrzała jest że opada z krzaczków jak się poruszy ,a potem cały dzień będę odpoczywać jak synek pozwoli :D najchetniej już nic bym nie robiła ale już obiecałam mamie że zrobię ten dżem :)
Do terminu z om zostało mi 17 dni a do z USG 13 więc może ten czas jakoś zleci :) narazie nie zapowiada się żebym miała rodzić nic nie boli , wszystko na swoim miejscu :D
3 dni temu upralam 2 dywany a wczoraj już zdążyłam jeden ubrudzić i to tłuszczem z kurczaka .. ma się to szczęście i musiałam znów zapierac :D
Jakoś ostatnio nie mam weny do pisania i tylko czytam :)

Cześć dziewczynki :) u mnie słońce świeci od rana, mam tylko nadzieję, że nie będzie upału :( w nocy siku o 2, potem 5.30 i już nie mogłam usnąć, męczyłam się, mały się wiercił strasznie, i usnęłam dopiero około 7.30 i wstałam o 9:) zjadłam śniadanko :) ale dalej głodna jestem, chyba za mało zjadłam :D dziś w planach-prasowanie...na samą myśl mam dość hihi :p

Widzę, że dużo osób wybrało te materace hevea[emoji16] Ale mają mega dobre opinie[emoji4] Dobrze, że dotrzymałaś wizyty[emoji4] Dzisiaj będziesz wszystko wiedzieć [emoji4]I co z córką? Wszystko Ok?[emoji4]
Tez właśnie tym się zasugerowałam, ze przeczytalam dużo pozytywnych opinii :)

@Ankan Bardzo ładne to łóżeczko :) teraz na rynku taki wybór że naprawdę ciężko zdecydować :D

@Ewka34 Daj znać po wizycie!! ;)
Z tego chciałam zobaczyć na żywo najpierw i tak długo wymyślalam bo na obrazku często ładnie wygląda a gorzej w realu. Ale jak to zobaczyłam na żywo to wiedziałam, że to chce:)
Oj. Połowa lipca A u mnie pod górę.
A u was jakie plany na dziś? Też u was całą noc ulewa była?
U nas do świtu padało a teraz pochmurno. Mój dziś na nockę idzie więc wspolna kawka zaraz, później jakieś zakupy i parę spraw na mieście i później jakiś obiadek. Generalnie na luzie bez większych planow

Mogło pójść o szynkę bo w sklepie pokroili tak przeźroczyste plastry że masło z bułki prześwitywało :D:p
Ale takie ciśnienie nie jest zle co napisałaś. Może dziecko Ci na coś uciska i gorzej się poczulas

Mój na początku nie wiedział po co ta dykta i dał pod szczebelki co się materac kładzie ;P nie było to wg uwzględnione w instrukcji :o
Haha mój też [emoji23]
Dzień dobry dziewczynki :) Witam się w skończonym 37 tygodniu, według niektórych źródeł/lekarzy ciąży donoszonej [emoji16][emoji16][emoji16]
❤️
Hej dziewczynki :*
U Nas całą noc lało ale spało się cudownie :)
Leżę cicho bo jest prawie 9 a mój syn jeszcze śpi masakra szok :D

Ewka daj znac po wizycie :*
Korzystaj :D

reklama
Stacjonarnie gdzieś czy zamawialas? Jakbyś dała radę to zmierzylabys dla mnie szerokość takiego wieszaczki?
Screenshot_2018-07-12-10-00-53-064_com.opera.browser.png
Screenshot_2018-07-12-10-00-13-581_com.opera.browser.png
proszę :)

Załączniki

• Screenshot_2018-07-12-10-00-53-064_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-07-12-10-00-53-064_com.opera.browser.png
    109,8 KB · Wyświetleń: 333
  • Screenshot_2018-07-12-10-00-13-581_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-07-12-10-00-13-581_com.opera.browser.png
    127,5 KB · Wyświetleń: 337
Do góry