reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Kurczę i mnie dopadlo:( mam bolesne skurcze, dość częste...boję się mierzyć. Nie są to te porodowe, bo jednak za słabe... Ale są...I ruchy czuje inaczej,w innym miejscu... A dziś nic nie robiłam, odpoczywalam. Mam trochę stresów, może od tego kurczę... mam nadzieje,że się nic nie rozkręcić...
Ja wczoraj tak się wystraszyłam, że coś się zaczyna bo jeszcze w tej ciąży takich skurczy nie miałam. Nawet dopakowałam torby do końca. Połóż się i uspokuj. Mi to pomogło.

reklama
No to od mąki pszennej. Nie wiem dlaczego taka kazali dać. Jak kiedyś robiłam tego typu ciasto to wyszło ładne zolciutkie. A teraz takie :/

Ahahahahhahahahaha , poszłam zrobić zdjęcie tej mąki haha. [Emoji23] patrzę, a tam pisze , że to maka do wypieku chleba ![emoji23] hahahahhaha to już wiem co poszło nie tak [emoji23]

Hehe. Posmaruj masłem połóż wędlinę i pomidorka i kanapka jak się patrzy ☺

Fotelik z baza nie jest bezpieczniejszy niż bez [emoji4] jest po prostu wygodniejszy bo wpinasz a nie bawisz sie za każdym razem z pasem [emoji4]
Ja mam cybexa i zobaczę jak będzie wyglądać ta zabawa z pasami, jak będzie meczaco to wtedy zamówię bazę, dużo jeżdżę codzinnie wiec myśle ze w końcu sie skuszę, chociaż sadze ze lepiej w kolejny fotelik zainwestować z baza, bo sadze ze kolejny spokojnie na wiosnę/lato będzie trzeba kupić, a tej bazy już nie wykorzystam.
Hm my kupiliśmy fotelik maxi cosi pebble + z bazą, która będzie pasowała do następnego fotelika, z tego co wiem to większość baz pasuje do fotelików dla starszych bobasow

Pierwsza opcja białe z szufladą
Druga opcja (mojego męża) białe z misiem/żyrafą po boku bez szuflady
Trzecia opcja już po krótkiej dyskusji zwykłe białe bez szuflady

Chciałam z szufladą ale obawiam się jak to będzie ze ścieraniem kurzu z tej dykty. Potem mąż wybrał z obrazkiem ale zaś nie wiemy gdzie to łóżeczko będzie stało (będziemy się wyprowadzać do końca września) i w końcu stanęliśmy nad zwykłym klasycznym białym i wtedy T. pojechał do pracy i w końcu mamy zamówiony tylko materac :p
Jeżeli zdecydujemy się na to zwykłe białe to raczej kupimy stacjonarnie bo szkoda dawać 30 zł za wysyłkę a znaleźliśmy sklep z Bielska :)
Ja szukałam zwykle białe z szuflada i miałam problem, ale na szczęście coś się pojawiło na ebayu i zamówiliśmy. Za to materac już chyba z dwa tygodnie mam w koszyku plus jeszcze mnostwo innych rzeczy i ciagle coś zmieniam w tym zamówieniu, muszę w końcu je zrealizować, bo mnie poród zastanie ;P

reklama
Teraz jest jeszcze fajnie chłodno, deszczowo na dworze. Ale od jutra znowu upały to nie będę wiedziała co mam że sobą zrobić i gdzie się schowac przed tym ciepłem.
Tak mi się jakoś skojarzyło ;)
FB_IMG_1531245533444.jpg

Załączniki

• FB_IMG_1531245533444.jpg
    FB_IMG_1531245533444.jpg
    81,8 KB · Wyświetleń: 400
Do góry