reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Oki ja już po spacerku z psem, wziąłem prysznic żeby się obudzić, pozbierałam pranie i poukładałam, wstawiłam następne. Teraz zjem płatki i owoce, umaluje się trochę, i tak o 12 wyruszam na miasto ogarnac te pare spraw żeby jakoś czas zleciał do południa.

Wyobraź sobie, że my sex uprawialiśmy ostatnio w sylwestra. Po pierwszej wizycie 05.01 dostaliśmy zakaz i tak do dziś. 26.07 po wizycie lekarz powiedział, że dostaniemy zielone światło w tej kwestii. Radzimy sobie inaczej więc nie narzekam, mąż też zadowolony ale to nie to samo hehe
No wiadomo, że jak lekarz zabrania, to nie ma dyskusji i trzeba sobie radzić [emoji16] ale dziewczyny pisały, że mogą i chcą, a ich faceci nie chcą. I im właśnie współczuję i nie rozumiem chłopów [emoji16]

Dziewczyny jak używacie maltanu albo czegoś innego na brodawki? Smarujecie 1 raz dziennie czy 2 czy jak? Chodzi mi o takie smarowanie profilaktyczne przed porodem :)

Czekam na e-maila z rossmana o tych pieluszkach za 1gr ale nic nie dostałam jeszcze. Dziś 33.3tc.

Gienio, jak twoje dzieci? Laurze przeszło?

reklama
Do góry