Meml
Fanka BB :)
Pewnie, pewnie neurolog zrobi odpowiednie badania.Zacznę od neurologa. U homeopaty nigdy nie byłam ani ze sobą ani z dziećmi ale już któraś osoba mówi, że im pomógł.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie, pewnie neurolog zrobi odpowiednie badania.Zacznę od neurologa. U homeopaty nigdy nie byłam ani ze sobą ani z dziećmi ale już któraś osoba mówi, że im pomógł.
No wiadomo, że jak lekarz zabrania, to nie ma dyskusji i trzeba sobie radzić [emoji16] ale dziewczyny pisały, że mogą i chcą, a ich faceci nie chcą. I im właśnie współczuję i nie rozumiem chłopów [emoji16]Wyobraź sobie, że my sex uprawialiśmy ostatnio w sylwestra. Po pierwszej wizycie 05.01 dostaliśmy zakaz i tak do dziś. 26.07 po wizycie lekarz powiedział, że dostaniemy zielone światło w tej kwestii. Radzimy sobie inaczej więc nie narzekam, mąż też zadowolony ale to nie to samo hehe
Ja nie używam więc nie pomogę. Hartujesz brodawki?Dziewczyny jak używacie maltanu albo czegoś innego na brodawki? Smarujecie 1 raz dziennie czy 2 czy jak? Chodzi mi o takie smarowanie profilaktyczne przed porodem
Zamierzam od jutra (żeby był skończony 37 tydz), położna mi powiedziała żebym smarowała, że to może pomóc żeby brodawki nie pękały przy karmieniuJa nie używam więc nie pomogę. Hartujesz brodawki?
Ja używam tej maści i smaruję codziennie na noc. W dzień też smaruję ale zdarza mi się czasem zapomniećDziewczyny jak używacie maltanu albo czegoś innego na brodawki? Smarujecie 1 raz dziennie czy 2 czy jak? Chodzi mi o takie smarowanie profilaktyczne przed porodem
Czekam na e-maila z rossmana o tych pieluszkach za 1gr ale nic nie dostałam jeszcze. Dziś 33.3tc.
Gienio, jak twoje dzieci? Laurze przeszło?
Dziewczyny jak używacie maltanu albo czegoś innego na brodawki? Smarujecie 1 raz dziennie czy 2 czy jak? Chodzi mi o takie smarowanie profilaktyczne przed porodem