reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dzwoniła mam i prawie ryczy do słuchawki, że Piotruś nadal chory, gardło już lepiej ale boli go strasznie głowa aż krzyczał słyszałam: ,, babciu zrób coś bo mi głowa pęknie,,. i wymiotuje, zwymiotował antybiotyk i ibufen. Mój m mówi, że o=po niego pojedziemy dziś ale co ja mam z nim zrobić. Od dziś do piątku muszę iść chociaż na te 5-6godzin do pracy a poza tym jeszcze mnie zarazi tą anginą i po co mi to na koniec ciąży. Tak mi przykro, że nie mogę być z nim, przytulić go. Na szczęście Michał na razie się trzyma i szaleje, oby go ominęła choroba.
Mam pytanie. Czy dzieci mogą mieć migreny (7latek)? Od jakis 6miesiecy Piotrek ma ok raz na miesiąc ból glowy często poprzedzony wymiotami, boli go bardzo płacze, krzyczy jak dam mu lek p-bólowy to zasypia, śpi wtedy 12-14h, wstaje i jest ok. wcześniej to bagatelizowałam ale musimy się chyba wybrać do neurologa z tymi bólami.

reklama
A ja nadal spie jak zabita tylko wisodmo z 6 razy wstawanie do wc, tak to idealnie :)

To już niedługo wizyta, ja mam za 12 dni ostatnia i już odliczam tez [emoji28] u mnie nadal szyjka super, ciekawe kiedy zechce się skracać cholera jedna
Skraca się za szybko - źle, nie chce się skracać w ogóle - też źle [emoji16] babom nie dogodzisz [emoji16] ale ja Cię w sumie rozumiem, że chciałabyś żeby organizm przygotowywał się do porodu, bo termin już nie tak długo :)

Dzwoniła mam i prawie ryczy do słuchawki, że Piotruś nadal chory, gardło już lepiej ale boli go strasznie głowa aż krzyczał słyszałam: ,, babciu zrób coś bo mi głowa pęknie,,. i wymiotuje, zwymiotował antybiotyk i ibufen. Mój m mówi, że o=po niego pojedziemy dziś ale co ja mam z nim zrobić. Od dziś do piątku muszę iść chociaż na te 5-6godzin do pracy a poza tym jeszcze mnie zarazi tą anginą i po co mi to na koniec ciąży. Tak mi przykro, że nie mogę być z nim, przytulić go. Na szczęście Michał na razie się trzyma i szaleje, oby go ominęła choroba.
Mam pytanie. Czy dzieci mogą mieć migreny (7latek)? Od jakis 6miesiecy Piotrek ma ok raz na miesiąc ból glowy często poprzedzony wymiotami, boli go bardzo płacze, krzyczy jak dam mu lek p-bólowy to zasypia, śpi wtedy 12-14h, wstaje i jest ok. wcześniej to bagatelizowałam ale musimy się chyba wybrać do neurologa z tymi bólami.
Lepiej sprawdzić te bóle głowy. Ja mialam takie akcje jak miałam naście lat i pamiętam, że babcia mi nie wierzyła, że może mnie tak głową boleć, że za młoda na to jestem, a ja naprawdę strasznie cierpiałam.

Chyba rzeczywiście idź z nim to skontrolować. Zobacz też czy to nie od zębów.

Ja bym poszła jak najszybciej do specjalisty, oj tak. A może za malo wody pije?

reklama
No ja tak miałam kiedyś zero objawow żadnych skurczy itp nawet dzień przed porodem czułam się normalnie dobrze jak zawsze , a zaczęło się wszystko w ciągu jednego dnia , wrocilam ze spaceru odpadł czop za kilka godzin skurcze i wyjazd do szpitala , a dzień wcześniej wszystko było jak zawsze . Teraz też się nie spodziewam że parę dni przed będę czuła że to już , przyjdzie pewnie też nie spodziewanie ale może to i lepiej bo nie trzeba myślęc i się stresowac tyle czasu wcześniej :)
Też bym tak chciała :)

Do góry